5136
  • ntex
    Jah, jóféle husi, nekem pont ideális, de biztos lesz akinek már sok :)

• Játékos
    Elég jó kis husifalat :))

Pamela Alexandra
  • becauseIsaid
    hmmmmm
  • cikasz
  • becauseIsaid
    ŐŐ sem akármilyen
  • ntex
    Na ő azért komolyabb :)
  • cikasz
    https://www.redgifs.com/watch/knowledgeablelumberingtomtit
  • Játékos
    Cristina Fox
  • Játékos
    Tényleg, bocs, ezt benéztem .... de lesz még pár ilyen, alig követhető már, hogy ki kicsoda és hogyan van manipulálva a kép ...
  • ntex
    Ez is lopott videó, Alexsis Faye van rajta, még a tiktok linkje is ott van az elején :)
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2025.01.12. 12:29:21
  • Játékos
    Kim Hudson
  • Játékos
    Témába vág :))

• ntex
    https://coomer.su/onlyfans/user/divaflawless
  • Játékos
    Jó lenne látni belőle egy fürdőruhás képet is :)))
    Majd keresek, de most gyorsan el ....
  • Játékos
    Tökéletes csaj, nagyon szép arccal.

Diva Flawless
  • Játékos
    Loraine Show
  • Játékos
    BUÉK mindenkinek !!

Csúcsragadozó
  • ntex
    Vixen Virago elég komoly kebelcsoda, jaja :) Régi kedvenc.
  • cikasz
    Őt most találtam
    Nagyon komoly csöcsök vannak!
  • Játékos
    Van husi rendesen fiúk, összeállítás ....

Vegyes
  • Játékos
    Marisol Yotta
  • Játékos
    Kellemes husifalat, szeretjük az ilyeneket :)))
  • ntex
    Nem tudom ki ő, de tuti nem AI, és elég vadmacska kinézete van :D

https://www.facebook.com/reel/1468124273813210
  • Játékos
    Jajaja :)))
  • ntex
    "Welcome to the Future..."
  • Játékos
    Most éppen felhívták a figyelmemet egy Bíró Ada nevű, mesterséges intelligenciával rendelkező műsorvezetőre .... agyam eldobom tőle, hogy ilyenek vannak gyerekek .... pár év múlva elmegy mellettem valaki és meg kell taperolnom, hogy igazi-e .... néha marha vénnek érzem magam ....
  • Játékos
    Ez elszomorító valahol, bár valószínűleg ha igazi is, úgysem jutok a közelébe sem soha .... kár érte, valós csajokat szeretek nézegetni, de ha már alig tudjuk eldönteni, melyik a virtuális, akkor érdektelenné válik a dolog .... amúgy is a csajok szépészeti műhelyeiben már jelen van a szilikon régóta, de vannak műhajak, botoxok, s ami még nem is jut eszembe .... ezek kivesszük, marad egy átlag alatti macska, aki meg sem mozgatná a szexre éhes csákók érdeklődését .... no de ez van, ilyen világot élünk .... képeket már be sem merek rakni, hiszen igen valószínű, hogy manipuláltak .... marad Mini Jello nézegetése, róla tudjuk, hogy tuti úgy néz ki, ahogy :))) bár már nem aktív szegény, valami balhé állt a háttérben, már nem emléxem ...
  • ntex
    Persze hogy létezik, AI influencer-nek hívják ezeket, és már sajna tele van velük a net. Pár hete írtam itt is, hogy csináltak már sok ilyet, van ami kevésbé, van ami jobban sikerült, van amelyiknek már Onlyfans oldalt is csináltak és nagyon sok embernek fel sem tűnik hogy kamu csaj képeit vagy videóit nézegetik. Sajna ez lesz a jövő. Bennem már az olyan videók vagy képek alapból gyanakvást keltenek amiken a csaj túl "sterilnek" tűnik. Mint ezen a videón, amit épp az előbb dobott fel a YT, ezen is 100% hogy AI influencer látható.

Amikből erre következtetek, az az hogy itt is túl tökéletes a bőr, plusz ha a fejét nézed végig, észreveszed itt is azt a furcsa filterszerű hatást. Plusz két dolog ami számomra egyértelművé tette hogy AI szarság, 0:36-nál másik ruha kerül rá, és hirtelen vékonyabb, hosszúkásabb lesz az arca is :D A másik, a pillanatképen az az alien szerű kéz, no comment, főleg ha összeveted a másik kéz méreteivel. A köldöke is érdekes, szerintem ilyen köldök egyszerűen nem létezik. Ezek az apróságok az emberek nagy részének fel sem tűnnek tuti, mert a mellét nézik végig kb.

Ez meg már a twitterjéről van, szintén nem szükséges szerintem kommentár hozzá, ránézésre megmondja egy rutinosabb szem, hogy nem igazi:

Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.12.11. 14:21:28
  • Játékos
    Létezhet olyan, hogy videoszerkesztővel ilyen virtuális macskákat kreálni?

Ha igen, akkor gennyesre keresem magam egy szupercsaj szerkesztésével, akit feldobok az Onlyfansra :)))
  • Játékos
    Loraine Show
  • ntex
    Szerintem "Amirah Leia" sem teljesen igazi, a fején ha megnézitek azt a szemét amelyiket takarja a haja félig, elég fura... Mintha kisebb lenne mint a másik szeme. Olyan hatása van mintha az egész arc egy filter lenne.

Egyébként van egy másik Amirah Leia nevű instaceleb :D
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.12.10. 14:43:21
  • Játékos
    Mondjuk valóban nem az a szép arcú, kicsit botoxos a szája szerintem, de azért meghát, pár Unikum és máris gyönyörű :DDD
  • hawkie22
    Bocsánat, elcsúszott a válaszom, én a #5019-re akartam reagálni, a Niconi Coleta-ra. :) Amirah Leia tényleg kellemes jelenség.
  • Játékos
    Nem értünk egyet, kimondottan helyes. mosolygós feje van egy kellemes hajtömeggel ...

Ezért érdekes az emberiség, mert olyan változatosak vagyunk, kinek a giznya csajok tetszenek, kinek a bálnák, kinek a szép arcúak, ezt nem lehet erőltetni, hogymertnekemígytetszik .... mindenesetre én meg az ilyen dekor csontvázaktól vagyok kibukva, mint Kendall Jenner, Bella Hadid, de a végső negatív érv az Elle MacPherson modell, akit egyszerűen csak "A test"-nek titulálnak, számomra teljesen érthetetlen módon, valami súlyos tévedésnek köszönhetően .... elképzelhető, hogy vakok vagy gyengénlátók nevezték be a versenybe .... Kelly Brook az már inkább "A Test"....

Természetesen vannak szép arcú csajok, akik vékonyak, Camilla Belle, Kelly Hu, ők nagyon kellemes jelenségek, de azért a vékony kategóriába tartoznak, mi pedig itt a húsos macskákat favorizáljuk, evvan :)))
  • hawkie22
    A fejével ki lehetne kergetni a világból.
  • Játékos
    Nem tudom eldönteni, hogy feljavított verzió-e, de roppant vonzó jelenség, már akinek nem a deszka csajok tetszenek :))
  • Játékos
    Amirah Leia
  • Játékos
    Niconi Coleta
  • Játékos
    Nagyon szép csaj, jó alakú, szép haj, fej .... tökély .... jó dolga lehet a pasijának :)))
  • becauseIsaid
    fb link