• Palinko
  #47
  "A Linuxot is istenítették az elején, és valóban, még mindig jobb mint az MS oprendszere, de már ott is megjelentek a fizetős verziók, megjelentek a hosszabbnál hosszabb buglisták, és nincs, kiterjedt termékskálája, ahogy említetted az MS-nek van."

  még mindég Istenítik és jól teszik eddig ebben egyetértünk :) fizetős verziók, redhat fizetős redhaté a fedora az ingyenes, SuSe enterprise fizetős ott az openSuSe, van ahol azt kell fizetned, hogy telefonálgathass nekik a problémáddal, valahol hogy díszdobozban kapd a cuccot, de mellette ingyenesen letöltheted... valszeg ezt mind tuttad, és még tovább lehet ragozni, de akkor mégis mire gondoltál a fizetős linuxoknál?

  ez van minnél bonyolultabb, összetettebb egy program és minnél több dologra, több fajta gépen szeretné használni az user, annál több bug lesz, ezt nem tudnám elképzelni másképp a mostani fejlesztési rendszerben, szóval ez van, de szerintem ez nem egy rossz dolog, minnél több hibát jeleznek annyival több lesz javítva, minden linux user lehet teszter, aki szeretne, abban megegyezhetünk hogy ez sokkal jobb mint egy send error report? :)

  kiterjedt terméklista, itt most mire gondoltál? mert az ubuntumbe alapból van minden fontos és még sok más letölthető program egy bővülő listán, nem beszélve azokról amik listán kívül vannak, most hogy ezt nem az canoncial (ubuntu) programozza az engem nem zavar, jól működnek és ez a lényeg, egyébként is ellent mondana a nyílt forrás eszméinek, ha minden disztribúció nekiállna saját media lejátszót, vagy böngészőt fejleszteni, felhasználják, ami van és nagyon jó pl firefox, valahol mást...  NEXUS6 neked csak annyit, hogy szivesen olvasnék tőled akár bővebb microsoft történelmet a te megfogalmazásodban, akár több évszámmal (hogy legyen mit elfelejteni :) ) de tényleg szimpatikus az írásod, szóval ha ráérsz ilyen hiánypótlók írására... :)