• NEXUS6
    #23
    "16 éven át dolgoztam Bill Gates kollégájaként és mindig egyetértettünk abban, hogy a világ miként fogja továbbfejleszteni a számítógépeket. Éppen ezért logikus volt, hogy igyekszem Gates 2.0-vá válni. Azonban jelenleg legfeljebb Gates 1.5 vagyok, mivel a feladataimat megosztom Ray Ozzieval...."

    Hát itt komoly identitás problémát sejtek!;)))

    "Be akarunk lépni a Google piacára...Este mondjuk közölhetjük majd a PC-nkkel, hogy reggelre gyűjts össze mindent, amit Craig Mundie az elmúlt két évben mondott. Az információkat foglald össze és rendszerezd. A számítógép pedig érteni fogja az összefüggéseket és különböző dolgokra emlékszik majd."

    Minek kell ehhez egy egész este a számítógépnek?;)))
    A gúgli 1 század másodperc alatt kikeresi az összes létező címet, annak 99%-ában ua infó van, mert a weboldalak gyak egymást idézgetik. Hát ehhez aztán szuperszámítógép kell, hogy megkapjam azt az 5 mondatot, amúgy kb 5 perc alatt én is megcsinálom. Előre látom mennyivel könnyebb lesz a munkám.
    LOL

    Amúgy ahhoz, hogy egy ilyen intelligens rendszert pátyolgasson az ember szerintem majd kb olyan szinten kel foglalkozni vele, mint amikor élete első 6 évében a gyereknek benem áll a szája és állandóan azt kérdeszgeti, hogy: ezmiez, meg mér? Mire megtudja, hogy mik a preferenciáid, miket tudsz és mit nem, addigra totálisan az agyadra megy. De kicsiben a Windóz is ezt csinálja, ha nem kapcsolgatod kia sok segítő varázslót meg ilyeneket.
    Tanulhatnának a Vista sikertelenségéből, hogy milyen irányba nem szabad tovább menni.

    Szerintem.