Az év legjobb filmjei szerintetek...
  • sandor8206
    nálam-3;Vasember: még egy olyan ember is aki mindenkit megdug akit ér, monogámmá válik ha elviszik egy afganisztáni "szanatóriumba" a hegyekbenálad-Vasember: afganisztáni elrablás
    remélem feltűnik mit írtam, te láttad a filmet, ergo neked lejött.Amúgy ez annyira spoiler, hogy csak az nem tudja, aki nem olvas moziműsort, nem látott trailert, tv-ben előzetest, stb és az ilyen ne félj nem fog leesni a moziszékről ha majd látja: "Azt a de kafa, beszarás milyen jó film elrabolják a csávót"

nálam-8; Indi 4: ha kitör a III. Világháború, nem kell se fegyver, se bunker,se NATO,se atom....csak egy hűtőszekrény és utána "Wall-e folyt.köv 3.rész" beszélgethetsz a megmaradt csótányokkal nálad-Indy: atom és hűtőszekrény-ergo tudod miről beszélek, mert láttad

DK: fél arc leégés-erre meg csak annyit, hahó Mindörökké Batman, vagy akit érdekel valamilyen szinten ratman? Hahó ,Harvey Dent,képregény, Hype, külföldi és itteni fórumok, art koncepció képek stb?

Érdekes a wall-e-ről szart se írtál mert fingod sincs, mert nem láttad!

Hahó ha ezek neked spoilerek, minek jársz filmes fórumra?
    Én se szeretem, ha nem spoilereznek,de ezek lófaszok már ne haragudjál. Az spoiler amit leírtam a Hatodik érzékről a #63-kommentemben, vagy ha lelőnék a harcosok klubja poénját, vagy a tökéletes trükkét stb.

És ok ,hogy saját vélemény,de a hülyeségeket hagyd a smileik meg teccenek, mert bele vagyok buzulva, ez az életem és azt nem adom fel