106

Az év legjobb filmjei szerintetek...
  • sandor8206
    nálam-3;Vasember: még egy olyan ember is aki mindenkit megdug akit ér, monogámmá válik ha elviszik egy afganisztáni "szanatóriumba" a hegyekbenálad-Vasember: afganisztáni elrablás
    remélem feltűnik mit írtam, te láttad a filmet, ergo neked lejött.Amúgy ez annyira spoiler, hogy csak az nem tudja, aki nem olvas moziműsort, nem látott trailert, tv-ben előzetest, stb és az ilyen ne félj nem fog leesni a moziszékről ha majd látja: "Azt a de kafa, beszarás milyen jó film elrabolják a csávót"

nálam-8; Indi 4: ha kitör a III. Világháború, nem kell se fegyver, se bunker,se NATO,se atom....csak egy hűtőszekrény és utána "Wall-e folyt.köv 3.rész" beszélgethetsz a megmaradt csótányokkal nálad-Indy: atom és hűtőszekrény-ergo tudod miről beszélek, mert láttad

DK: fél arc leégés-erre meg csak annyit, hahó Mindörökké Batman, vagy akit érdekel valamilyen szinten ratman? Hahó ,Harvey Dent,képregény, Hype, külföldi és itteni fórumok, art koncepció képek stb?

Érdekes a wall-e-ről szart se írtál mert fingod sincs, mert nem láttad!

Hahó ha ezek neked spoilerek, minek jársz filmes fórumra?
    Én se szeretem, ha nem spoilereznek,de ezek lófaszok már ne haragudjál. Az spoiler amit leírtam a Hatodik érzékről a #63-kommentemben, vagy ha lelőnék a harcosok klubja poénját, vagy a tökéletes trükkét stb.

És ok ,hogy saját vélemény,de a hülyeségeket hagyd a smileik meg teccenek, mert bele vagyok buzulva, ez az életem és azt nem adom fel
  • sandor8206
    Pl én nem láttam még a Wall-e -t. Nem tudom mire céloztál azzal kapcsolatban, de szerintem bőven a spoiler kategóriába férnek:hallod ne is nézd
  • ba32107
    Pl én nem láttam még a Wall-e -t. Nem tudom mire céloztál azzal kapcsolatban, de szerintem bőven a spoiler kategóriába férnek:

Vasember: afganisztáni elrablás
    DK: fél arc leégés
    Indy: atom és hűtőszekrény

De ez csak saját vélemény. Mellesleg nálad elférne egy kicsit kevesebb szmájli, mert elég idegesítő :)
  • sandor8206
    hova? komolyan várom, hogy aki nem látta valamelyik filmet, mire derült fény?ami eget rengető nagy spoiler így 1 hónapra rá mióta az utolsó film ment a moziban (TDK)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez nem hatodik érzék, hogy bruce willis eleve halott a filmben végig

mondjuk ezt se tudom minek raktam spoilerbe
    de azt is szívesen veszem, ha neked bassza valamelyik a csőrödet, de szigorúan csak spoilerbe
  • ba32107
    Néhány spoiler elfért volna...
  • sandor8206
    talán azért mert nem is sok ilyen volt az évben
    Amúgy valamilyen szinten minden filmnek van mondanivalója Pl:
    1;John Rambo: két bél és leszakadt láb között, van amikor nem szabad elfordítani a fejünket és van olyan, hogy az erőszakra csak erőszakra lehet és kell válaszolni
    2;Wall-e: Ne hízz el
    3;Vasember: még egy olyan ember is aki mindenkit megdug akit ér, monogámmá válik ha elviszik egy afganisztáni "szanatóriumba" a hegyekbe
    4;Hellboy 2: a szerelemnek még a "bőrszín" sem szabhat határt
    5;TDK: ha kifestett az arcod valószínű őrült vagy, ha így kinyírsz pár embert biztos, ha leég a fél arcod mindenki sajnál, ha így kinyírsz pár zsarut mindenki utál.
    6;Kung-fu panda: "Wall-e folyt.köv-"2.rész" nem baj ha elhízol,csak verj le mindenkit és kuss lesz
    7;Speed Racer: Nem jogsi kell, hogy kocsival menj hanem nafta
    8; Indi 4: ha kitör a III. Világháború, nem kell se fegyver, se bunker,se NATO,se atom....csak egy hűtőszekrény és utána "Wall-e folyt.köv 3.rész" beszélgethetsz a megmaradt csótányokkal
    stb.

De komolyan nálam best 2008, a teljesség igénye nélkül: Vasember, Indi 4, Banki meló, John Rambo, Forbidden kingdom-és itt sz újranézési faktor számított, nem ezek a legjobbak, de ezeket tudtam többször megnézni. TDK is értékes film, de nem tudott lekötni többször,csak Jokeres jeleneteket néztem újra, a Coleman Reeses sztorit kihagyhatták volna és a kompos-jelenetet (ezt gyűlölöm),de hagyjuk mert ez nem a TDK topik
  • tarti19
    Végül is ha észrevetted nincsenek benne hősök akik majd megmentenek, abszolute élet közeli helyzetet teremtettek ezzel a filmmel:D
  • XxTyl3rxX
    na ha komoly témájú filmet akarsz akk Into the Wild! ez egy nagyon szép és elgondolkodtató film, egy igaz történetről.....
  • edios
    Ez jó volt

Egyébként nem az elvont művészfilmeket hiányolom, csak első ránézésre pl a DK-on kívül nem sok komolyabb témákat is feszegető film van itten, oszt csak ezt tettem szóvá.

Nem az a jó film, ami gondolkodás nélküli durrdurr-vrummvrumm, meg nem is a kecskekereső kisafgán, hanem ami úgy szórakoztat, hogy közben el is gondolkodtat. (Pl DK)
  • Nightwish006
    into the wild, de nemtom lehet ez tavalyi :D
  • STREEX
    1:TDK
    2:John Rambo
    3:In Bruges
    4:Indiana Jones 4
    5:Tropic Thunder
    6:Iron Man
    7:Incredible Hulk
    8:Cloverfield
    9:Get Smart
    10:Kung-fu Panda
  • Ben C
    The Dark Knight
    Vantage Point
  • REALista
  • Jocex
    Múmia 3!
  • sandor8206
    semmi bajom a művészfilmekkel, írja le, hogy neki mi tetszett 2008-ban és kész, nem sznobozniami meg a bannerren van, nem azt jelzi, hogy ezek a best 2008-as filmek,"csak egy válogatás" stb. most minek rakjon oda kb.100 kicsi posztert és akkor is lenne olyan, hogy azt miért nincs ott?
  • EnZsolt
    Logo alapján te pedig egy szigorú tekintetű szőke CGI fugura vagy :)

A banner nekem sem tetszik, de nem mondok rá rosszat, mert jobbat jelenleg nem tudnék csinálni. De nyugodtan elmondhatod az élményedet, ahogy én is elmondtam az enyémet, mert az Ádám almái nem egy igazi "popkornmúvi".

sandor meg kicsit túlzott, de tény, hogy vannak értékesebb filmek, mint a blockbusterek, bár ott is akad szórakoztató. Az ötlet egyébként nem rossz, nem akarsz forgatókönyvet írni sandor? :D
  • sandor8206
    Mert gondolom szerinted, 2008-as legjobb filmje az afganisztáni "A kis Ahbar keresi elvesztett kecskéjét" című 275 perces, több fesztivált megnyert filmje,Cannes-ban a kecske megkapta a legjobb szereplőnek járó díjat,a film a félig tálib (apa tálib hadvezér), félig zsidó (anya ál-tálib Moszad ügynök) Israel Mohamed rendező saját szomorú gyerekkorát mutatja be,a nélkülözés és a pokolgépkészítés és kalasnyikov tisztítás közötti perceket,a megaláztatásokat amiket kapott amikor nagyszülőknél a Hanukán a Koránból olvasott fel, hisz neki kellet őrizni a nyájat éjszaka a hegyekben. A film arról szól, hogy a nyáj az LEGEL, Ahbar pedig NÉZI őket, hogy rendesen LEGEL-e a nyáj. A rendező a fantasztikus képekért amin a gyerek Ahbar arcát mutatja, ahogy NÉZI 275 percen keresztül, hogy a nyáj LEGEL megkapta az Arany-pávián díjat. A kritikusok külön kiemelték, hogy a nyáj az LEGEL és a kis Ahbar pedig NÉZI, ahogy a nyáj LEGEL. Az MTV-Movie Awardson pedig a legjobb csók jelenetért ami egy fagyos éjszakán csattant el Ahbar és a kecske között, egy populárisabb díjat is bezsebelt és a díjkiosztón együtt énekelték zsidók és arabok kézenfogva a "We are the World"-öt.

Amúgy nem kötelező popcorn-filmekbe gondolkodni, írd ami neked tetszett, ha lealacsonyodsz hozzánk
  • edios
    Banner alapján nem a legjobb 2008-as filmet keresitek, hanem a legjobb van3fölösóráméspopkorntakarokzabálnimúvit.
  • grebber
    Amíg a jacpot el nem választ
    John Rambo
  • EnZsolt
    Nekem Till Attila filmje a Pánik kellemes meglepetés volt.
    A Vasember megint feljebb emelte a képregényfilmeket egy fokkal, és Robert Downey Jr. kolosszálisat alakít (komolyan kellett neki a drog, meg a rehab, hogy jobb legyen :D )
    Nem azt mondom, hogy ezek lennének az év filmjei, de határozottan kellemes szórakozás volt nekem. De messze még az év vége, lesz még itt felhozatal.

Az idei kedvencem idáig, pedig az Ádám almái (Adams aebler), azt hiszem 2006-os, de idén vetítették. Képek, beállítások, vágás, színészek, történet, humor 5* emelett még elgondolkodtató is, mindenkinek ajánlom figyelmébe.
  • csgj
    Áááá, most jutott eszembem hogy a Sweeney Todd is 2008-as! (legalábbis Mo-n 2008-ban vetítették)

Úgyhogy szépen a listám elejére teszem :P Tim Burton forever!
  • RIZLA
    elég vérszegényre sikeredett szerintem
  • Mirk
    hellboy 2-t is megnéztem de egyedül a herceg karaktere tetszett benne
  • Mirk
    a cloverfield tényleg nagyon jó volt
    és aki nem tudná az volt a jó benne hogy se a rendező, se az utolsó mellékszereplő nem próbálta neked megmagyarázni, hogy az az izé honnan került oda. senki sem mondta hogy ufó, vagy atomrobbanás miatt mutálódott gyík.
    az alkotók hagytak egy kis szabadságot a nézőnek, mindenki eldöntheti magában hogy mit is látott vagy akart látni
  • Atti12
    Ja és tervbe van még véve a Cloverfield és a Rambo, ha meglestem őket majd írok :)
  • Atti12
    Nekem egyértelműen Never Back down :D.

Legrosszabbat lehet mondani? Mammamia.. alig vártam hogy vége legyen..
  • grebber
    Lemennék a házunktól kb 3 méterre lévő csatornába azt oda jöjjön le ha tud.Nem kell ezen nagyon agyalni.
  • REALista
    Hát gondolom hogy ő mit csinálna ha egy baszott nagy izé megjelenne a kertbe egyik este...:DDDDDDDDdddd
  • grebber
    Most nem bántásból kérdem de a Cloverfiled-el kapcsolatban mind gondolkodtál? Csak marhára kiváncsi vagyok.
  • hunbalee
    rambo téleg nem rossz
    meg a cloverfild sem
  • tarti19
    Nagyon best eddig CLoverfield, úgy elgondolkodtatott , hogy 1 napig szóhoz sem jutottam.
    Rambo 2008, Stallone akkorát villantott idén, amilyet nem vártam volna korához képest.
    Hancock meg úgy érzem a végére teljesült ki...
    na de még sok film van amit nem is láttam:P

AVP2 nem tudom minek jött:(:( Szánalom az egész
  • NEOreg3
    Hancock
  • Mirk
    csak akkor nincs mondanivalója ha 10 éves vagy.
  • csgj
    18 éves vagyok, de majdnem 10 tényleg.... Btw, ez évben csak a 4. kedvencnek írtam, és csak 2008-as filmekról van szó -.- Nem volt sok mondanivalója, de tetszett.
  • Benny04
    nem.
  • XxTyl3rxX
    na jó lett a banner??
  • Coco
    :DD

hát a never back downnak óriási mondani valója van hallod :D
  • hunbalee
    de a beteg lelkednek hogy tetszett a hanckok ???
    tuti 10 éves vagy mertmondanivalója nem soka van

nálam a Never back down viszi a primet
  • csgj
    A Dark Knight-ot meg nem láttam, csak azért nincs a listában :P
  • csgj
    The Happening (Az esemény)
    Iron Man (Vasember)
    Hellboy II
    Hancock

(kb ilyen sorrendben)