A TOP filmek az évben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

STREEX
1:TDK
2:John Rambo
3:In Bruges
4:Indiana Jones 4
5:Tropic Thunder
6:Iron Man
7:Incredible Hulk
8:Cloverfield
9:Get Smart
10:Kung-fu Panda

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

The Dark Knight
Vantage Point

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

REALista
<#wilting>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Múmia 3!

semmi bajom a mûvészfilmekkel, írja le, hogy neki mi tetszett 2008-ban és kész, nem sznobozni<#hehe>ami meg a bannerren van, nem azt jelzi, hogy ezek a best 2008-as filmek,"csak egy válogatás" stb. most minek rakjon oda kb.100 kicsi posztert és akkor is lenne olyan, hogy azt miért nincs ott?<#hehe>
EnZsolt
Logo alapján te pedig egy szigorú tekintetû szõke CGI fugura vagy 😊

A banner nekem sem tetszik, de nem mondok rá rosszat, mert jobbat jelenleg nem tudnék csinálni. De nyugodtan elmondhatod az élményedet, ahogy én is elmondtam az enyémet, mert az Ádám almái nem egy igazi "popkornmúvi".

sandor meg kicsit túlzott, de tény, hogy vannak értékesebb filmek, mint a blockbusterek, bár ott is akad szórakoztató. Az ötlet egyébként nem rossz, nem akarsz forgatókönyvet írni sandor? 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Mert gondolom szerinted, 2008-as legjobb filmje az afganisztáni "A kis Ahbar keresi elvesztett kecskéjét" címû 275 perces, több fesztivált megnyert filmje,Cannes-ban a kecske megkapta a legjobb szereplõnek járó díjat,a film a félig tálib (apa tálib hadvezér), félig zsidó (anya ál-tálib Moszad ügynök) Israel Mohamed rendezõ saját szomorú gyerekkorát mutatja be,a nélkülözés és a pokolgépkészítés és kalasnyikov tisztítás közötti perceket,a megaláztatásokat amiket kapott amikor nagyszülõknél a Hanukán a Koránból olvasott fel, hisz neki kellet õrizni a nyájat éjszaka a hegyekben. A film arról szól, hogy a nyáj az LEGEL, Ahbar pedig NÉZI õket, hogy rendesen LEGEL-e a nyáj. A rendezõ a fantasztikus képekért amin a gyerek Ahbar arcát mutatja, ahogy NÉZI 275 percen keresztül, hogy a nyáj LEGEL megkapta az Arany-pávián díjat. A kritikusok külön kiemelték, hogy a nyáj az LEGEL és a kis Ahbar pedig NÉZI, ahogy a nyáj LEGEL. Az MTV-Movie Awardson pedig a legjobb csók jelenetért ami egy fagyos éjszakán csattant el Ahbar és a kecske között, egy populárisabb díjat is bezsebelt és a díjkiosztón együtt énekelték zsidók és arabok kézenfogva a "We are the World"-öt.<#hehe>

Amúgy nem kötelezõ popcorn-filmekbe gondolkodni, írd ami neked tetszett, ha lealacsonyodsz hozzánk<#hehe>
edios
Banner alapján nem a legjobb 2008-as filmet keresitek, hanem a legjobb van3fölösóráméspopkorntakarokzabálnimúvit.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

grebber
Amíg a jacpot el nem választ<#eljen><#worship>
John Rambo

Next PC upgrade: 2022

EnZsolt
Nekem Till Attila filmje a Pánik kellemes meglepetés volt.
A Vasember megint feljebb emelte a képregényfilmeket egy fokkal, és Robert Downey Jr. kolosszálisat alakít (komolyan kellett neki a drog, meg a rehab, hogy jobb legyen 😄 )
Nem azt mondom, hogy ezek lennének az év filmjei, de határozottan kellemes szórakozás volt nekem. De messze még az év vége, lesz még itt felhozatal.

Az idei kedvencem idáig, pedig az Ádám almái (Adams aebler), azt hiszem 2006-os, de idén vetítették. Képek, beállítások, vágás, színészek, történet, humor 5* emelett még elgondolkodtató is, mindenkinek ajánlom figyelmébe.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Áááá, most jutott eszembem hogy a Sweeney Todd is 2008-as! (legalábbis Mo-n 2008-ban vetítették)

Úgyhogy szépen a listám elejére teszem 😛 Tim Burton forever!
RIZLA
elég vérszegényre sikeredett szerintem

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

hellboy 2-t is megnéztem de egyedül a herceg karaktere tetszett benne
a cloverfield tényleg nagyon jó volt
és aki nem tudná az volt a jó benne hogy se a rendezõ, se az utolsó mellékszereplõ nem próbálta neked megmagyarázni, hogy az az izé honnan került oda. senki sem mondta hogy ufó, vagy atomrobbanás miatt mutálódott gyík.
az alkotók hagytak egy kis szabadságot a nézõnek, mindenki eldöntheti magában hogy mit is látott vagy akart látni
Atti12
Ja és tervbe van még véve a Cloverfield és a Rambo, ha meglestem õket majd írok 😊

Atti12
Nekem egyértelmûen Never Back down 😄.

Legrosszabbat lehet mondani? Mammamia.. <#pardon1> alig vártam hogy vége legyen..

grebber
Lemennék a házunktól kb 3 méterre lévõ csatornába azt oda jöjjön le ha tud.Nem kell ezen nagyon agyalni.

REALista
Hát gondolom hogy õ mit csinálna ha egy baszott nagy izé megjelenne a kertbe egyik este...😄DDDDDDDdddd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

grebber
Most nem bántásból kérdem de a Cloverfiled-el kapcsolatban mind gondolkodtál? Csak marhára kiváncsi vagyok.

rambo téleg nem rossz
meg a cloverfild sem

tarti19
Nagyon best eddig CLoverfield, úgy elgondolkodtatott , hogy 1 napig szóhoz sem jutottam.
Rambo 2008, Stallone akkorát villantott idén, amilyet nem vártam volna korához képest.
Hancock meg úgy érzem a végére teljesült ki...
na de még sok film van amit nem is láttam😛

AVP2 nem tudom minek jött😞😞 Szánalom az egész

NEOreg3
Hancock

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

csak akkor nincs mondanivalója ha 10 éves vagy.
18 éves vagyok, de majdnem 10 tényleg.... Btw, ez évben csak a 4. kedvencnek írtam, és csak 2008-as filmekról van szó -.- Nem volt sok mondanivalója, de tetszett.
Benny04
nem.

XxTyl3rxX
na jó lett a banner??<#crazya>

Welcome to a World without rules!!!!

😄D

hát a never back downnak óriási mondani valója van hallod 😄

de a beteg lelkednek hogy tetszett a hanckok ???
tuti 10 éves vagy mertmondanivalója nem soka van

nálam a Never back down viszi a primet

A Dark Knight-ot meg nem láttam, csak azért nincs a listában 😛
The Happening (Az esemény)
Iron Man (Vasember)
Hellboy II
Hancock

(kb ilyen sorrendben)
Ne szórakozz Zohannal!(You Don't Mess with the Zohan!) Óriási film!!!
Hancock

stargatelost
In Bruges

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Into the wild
Dark Knight

A Wanted egy hatalmas rakás fos volt szvsz

kas123
hancock

joebacsi
Kung-fu panda

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nekem Wanted, meg a Knowing is jó lesz.

Batman-t én is láttam, de annyira nem tett mély benyomást.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mflex
A színészi teljesítménye fenomenális volt!

What about the forests?

Frosty01
DK bizony, kib....tt jó film! most néztem meg. totál a hatása alatt vagyok még mindig :o

practitioner of the forbidden arts of death

Kicsikiraly
Wall-E. nem tehetek róla, sci-fi õrült vagyok, és ez a jövõkép engem nagyon megfogott, gondolkodtató a film. (nem gyerekfilm, érdemes megnézni ha nem láttad 😄)

DFTBA &#3232;_&#3232;

tugyiti
Into the wild
hancock

nagyon jó
XxTyl3rxX
a Wanted nekem is tetszett<#vigyor>

ChuckyHUN
Idei TOP 3:
-Wanted (Kanyarlövõs bérgyilkosos, szerintem)
-A Nemzet Aranya 2 (Nicolas megint világmegmentõs, szerintem)
-ALI G IN DA HAUSE (BUYAKA BUYAKA)

AliGt idén láttam végig elõször😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

XxTyl3rxX
hát az új F&F kb. az elsõ rész feltuningolása....megint a kamion rablásos sztori lesz, csak új verdákkal! BUKTA lesz!<#confused>

RAZOR27
Naigen Transformers 2 tuti nagyot fog szólni.
Idén nekem a Hancock tetszett (eddig!) a legjobban.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

DJ Skyline
én a Transformers 2-t várom most így ami jövõre jön. bár az új Fast & Furious filmre is kíváncsi leszek, de attól nem várok sokat 😊 menõ mindenki, legjobb csajok, szénné tuningolt autók, valami b kategóriás sztori, kb ennyire számítok. na mind1, arrébb vannak még ezek

lippet
Mamma mia😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

hátha így elõre ugrunk, top 2009 AVATAR<#hehe>
amúgy számomra 2008 legnagyobb és legkellemesebb meglepetése Forbidden Kingdom, és ne jöjjenek a lövések nem azt mondom, hogy a legjobb film<#hehe>a többi film hozta azt amit vártam, vagy csalódtam, volt olyan is ami kellemes meglepetés volt,de a legnagyobb kellemes meglepetést ez a film hozta számomra, über brutál gagyi filmet vártam (pl:Zu legendája), és kaptam egy über brutál gagyi filmet kellemes mesés sztorival, jó karakterrel (J.Chan) szép zenével, jó bunyókkal, végig olyan lightos happy feelingje volt a filmnek, nem vette magát komolyan és bírom az ilyen fantasys +ázsiai filmeket.
xy21
amugy az 1408-as szoba se volt rossz számomra

xy21
mondom én^^