fourgee#21
"De könyőrgöm minek 10e-ket kidobni egy (sz*r) rendszerre mikor csak két évet kell kihúzni az XP-vel és ami a mai napig megállja a helyét?"
Mindenki ezzel a szöveggel jön :). Ha van egy régi géped, amin nem fut jól, és meg vagy elégedve az XP-vel, akkor miért kellene váltanod? Tudom, most divat a Vista fikázása, ahogy az XP fikázása is divat volt a megjelenése után, akkor jöttek a szövegek, hogy "minek 98-ról váltani, jó az". Nekem a notebookomat Vista-val adták, gyors, "dinamikusabbnak tűnik mint az XP" az asztali gépemen, az eltelt X hónapban a feltelepítgetett programok hatására nem lassult annyit mint amennyit az XP szokott ilyen esetben. Ja, és egyszer sem fagyott! A vicces az, hogy egy csomó pénzt beleöltem az asztali gépembe, jó minőségű alkatrészekből raktam össze hogy ne legyen gond vele, ennek ellenére volt jó párszor kékhalál...
Két embert nem értek. Az egyik aki azon gondolkodik hogy miért kellene váltania ha jó neki az XP, a másik meg az, aki megveszi az új notebookot, amihez már nincsenek XP driverek, vagy csak mindenféle kétes eredetű, azzal kezdi hogy leszedi róla a gépéhez finomhangolt Vista-t, rá az illegális XP-t, aztán nem érti hogy miért van fagyás, meg ez nem működik, meg az nem működik...