TAJ86#29
"Ugorj le szépen az egódról az IQ-dra, hátha túléled. Ha nem hencegtél, akkor szakmabeliek vagyunk, szégyellem is, hogy egy ilyen nagyszájú rontja a statisztikánkat. Bár aki olvasni nem tanult meg rendesen, annak hiába magyarázok"
Egy, nem neked válaszoltam ezzel, kettő valószínűleg kimaradtál a veszteséges, veszteségmentes tömörítés órákról...
Ám utánna meg is magyarázod, hogy "zűrzavarosan" beszélsz, majd bevallod amit be kell vallani, előtte mégis az ellenkezőjét bizonygattad...kajak skizo vagy, amint azt már előttem szóló is rebesgette.
A szakmabeliséggel nem kívántam hencegni, nem beszéltem lenézően egy asztalosról, vagy egy szakácsról, ez is csak egy szakma, amiben ha benne vagy, legalább ne mondanál faszságokat...
"Mellesleg 6 hangszóróval nem mész semmire, így is úgy is 2 füled van. A több hangszórós megoldást a mozitermek miatt találták ki, csak divatmajmok átvették a nappalijukba"
Hát, van a mondás hogy két füled van mégse vagy fazék, nálad ez már nem állja meg a helyét azt hiszem. Súlyos összeesküvés elméletet látok az agyadban, és lassan már ott tartasz, hogy elég mindenkinek egy speaker, úgysincs sok különbség a csipogás és a hangszóró által nyújtottak között. Divat a dolby?Lehet, ám mindenképpen igényesebben szól, tudod, kinek mi, neked a vitamin, nekem a gyümölcs...
"Bevallom, nem tisztáztam hogy az emberi fül és a hangszórók hiányosságaira vannak kihegyezve a hozzászólásaim"
Ez okés, csak kezdted volna ezzel...