Hát én nagyon nem így emlékszem. 2-2,5 évvel a megjelenése után már kifejezetten baráti ára volt. Már nekem is van írom vagy 5 éve. Blue Ray discet még soha nem láttam vagy fogtam a kezemben ahogy számítógében sem láttam még magánembernél, de még cégnél sem... Az Apple iXYZ termékei is ilyenek. Soha nem láttam még egyet sem. Őszintén szólva a DVD adattárolás minősége és biztosága is elég gyenge. Ezek után egy ilyen adatsűrűségű dolognál el sem merem képzelni hosszútávon milyen ócska lehet...
A technikai cuccok elég tetemes része csak parasztvakítás a szememben vagy csak a technikai sznobok veszik vagy csak rákényszerítenek, hogy az vedd még, ha nem is az kell pontosan. Pl.: Mp3 playerem szarrá ment és léptem nyomon vidólejátszós Mp4 playert akarnak rámsózni mondván, hogy húúúúúúúúúúúúú ez már vidit is játszik le. És? Ki az a marha aki egy 4x3 cm-es képernyőn akar videózni? Valahol meg kéne találni az épeszűséget a mittomén milyen húdeszeupernagy HD és a röhejes kis képernyő között. Csupa felesleges funkcióval nyomnak tele mindent, de ami benne van és számora basic az meg hajlamosak eltolni.