• Föcsök
    Az lehet a baj, hogy a billing.microsoft.com-on még mindig USA volt az ország, de azt egyszerűen nem lehet átállítani Hungary-re.:S Valahogy viszont átállítottam, vagy az is lehet hogy magától már nem emlékszem, Hungary-re a live country-t. Így most két alternatíva is van egy USA meg Hun.
    Ez a magyar

Ez meg az USA

Viszont a kártyás fizetés így sem ment.
    Időközben megpróbáltam átjátszani a rendszert, és inkább vettem online 1200 Xbox Live pontot. El is költöttem a Dead Rising 2 dlc-re a pontokat, meg az ingyenest is leszedtem( az azoknak van akiknek kitalálva, akiknek nincs dlc-je, de olyanokkal akarnak online játszani akiknek megvan).
    Ezt látom mikor belépek a GFWL Marketplace-be
    Itt van hogy mindent megvettem a pontokkal

Viszont a játékban mégsem látom, az öltözőben. Leszedtem mindent újraraktam, mert azt hittem az a baj, hogy a game a D-n a GFWLM meg a C-n van de nem volt úgy sem jó, visszaraktam a D-re a játékot. Nem tudom mi lehet a baj.
    Ha neten akarom elérni a Marketplace-t és onnan venni ezt látom
    Lehet az lenne a baj, hogy még nem elérhető a régióban ez a dlc? Akkor meg minek volt tavaly novemberben a nagy hír, hogy de jó lesz nekünk ha majd LIVE itt is lesz. Hát nagyon vettem 4K-ért 1200 MS pontot feleslegesen. Magát a DR2-t is a dlc-k miatt vettem meg, mert ugye warezban azt nem lehet, meg gondoltam van olyan jó játék, hogy megtisztelem őket ezzel.:(

Ötlet? Másnak vannak ilyen jellegű problémái?