Games for Windows Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi2fraktal
hmm még akkor sem engedi 😮 egyék meg az összes f4szomat

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
jah jogos. de furi nekem hogy ha nem magyar valaki akkor ms pontért miért nem engedi megvenni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

norbi2fraktal
azaz, már ott van a Blacklight Tango Down is :-(( megvenném de szopatnak

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
jaja sirályos
pusztulatgenyóság.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

norbi2fraktal
sajnos felejtõs, a kliensben nincs, az oldalukon fent van de ott meg arcon vág mer magyar vok 😄

DarkSector
az cumi, mert csak magyarral lehetne bankkártyás fizetést elkövetni, akkor nem vágom mit reklámozzák gamestar-on.

lolSL
magyar marketplacen nincs fent a game, ahogy az eddigi akciók közül egyik se volt.

DarkSector
vagyis nem tudod megvenni?
lehet csak külföldi accounttal lehet?

lolSL
nem, simán z betûre végzõdõ tulajdonnévként kell kezelni.

norbi2fraktal
lehet ezzel nem érek el sokat pedig maradt 120ms pontom és abból elvileg meg tudnám venni, csak kiírja hogy nem és nem!! xd

DarkSector
amúgy én vagyok nyelvtanból 0-ás, vagy a "Windowson"-t "Windows-on"-nak kellene helyessen írni?
😄

DarkSector
De most végképp nem értem a problémát, 1 hétig akciók vannak, cd-kulcs szerzése most a legkönnyebb:

DarkSector
jah még James Bond Quantum Solance vagy mit is lehet küldeni.

DarkSector
offline profilt hozz létre, mert online-hoz kell a gfwl kulcs.
ezt ugy teheted meg, ha elérsz a szerzõdés elfogadásáig, és nem leokézod, hanem rányomsz középen kb a kék színü Create Profil szövegre vagy mi.
Régen nem így volt, ezt kb év eleje óta változtatták meg..

DarkSector
eredeti kulcs asszem a dirt2 óta nem megy más játékkal.
vagyis gta4 még tudtommal igen.

én egyet tudok, játszottam ezekkel egy Gears of War kulccsal:
Gears Of War, Batman AA, Red Faction Guerilla, Fallout 3, Flatout Ultimate Carrage, GTA4, Street Fighter IV, Bioshock 2, Kane & Lynch, Lost Planet, Section 8, The Club.

és amit azóta is használok a Resident Evil 5!

Én régebben ezeket használtam egyetlen Gears of War kulccsal. Feltételezem még a régiek mennek máig is, mivel a Resident Evil 5-el nemrég próbálkoztam multiban az uj update után, szóval én a Dirt2-nél tapasztaltam elsõnek hogy nem fogadta el a cdkulcsot, hibát irt ki, ellenben a dirt 2 achikat adogatja, szóval ott csak félig müködik.

én vennék a helyetekben egy 990ft-os játékot, vagy olcsobban ha van neten vagy valahol, és annak a cd-kulcsával játszanék, persze csak a dirt2-nél régebbiekre van esélyetek.

Roland10
Ha meg simán akarok belépni csak a Live-ba akkor meg ezt irja..
There is a problem with your account that you need to resolve before signing in. Code: 80154002

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Roland10
Sziasztok..mi lehet a baj nálam hogy felrakom a 1.07 patchet (most raktam fel az egész gamet is) És amikor beakarok lépni a windows live-ba kéri a CD kulcsot..de nekem a Razor verzio van meg:S

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Attelee
Akkor egyenek F.szt!
Öcsémnek kellett volna mert ugye neki nincs eredeti játéka,de az achik meg jó ha vannak.Én is ugy szoktam h felrakok egy eredeti játékot,azzal bejelentkezek,és utánna már minden játékban megmarad a nevem meg müködnek az achik is,csak ugye offline modban vagyok.
Akkor nézni kell neki valami akciós játékot.
Vagy esetleg a GTA4 kulcsomat kölcsönadom valamihez,feltéve ha nem tiltják le utánna.Ez müködhet egyébként?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

DarkSector
azért mert eltörölték ezeket az ingyenes játékokat hála a MW2-nek

Attelee
Leszedtem egy ingyenes játékot a marketplacen,ez a Game Room.
Eddig adott hozzá CD kulcsot h be birjak jelentkwezni online,de ezzel
az ujjabb GFWL-lel nem tudok kulcsot kérni.
Akinek esetleg a régi GFWL van az megtenné h kér egy kulcsot ehhez a szarhoz?Persze le kell hozzá tölteni.

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

DarkSector
egyéni problém.

A regisztrációval mi baj lehet? Mert a hotmailes email címemet használom és minden más ms-es cuccba be tudok jelentkezni (kivéve persze a g4w-t ami miatt van ez az egész). Egyre idegesebb vagyok egyik fórumon sincs semmi erröl a témáról, de ami nagyon nagyon felidegesít az az hogy miért tudtam a cd kulcsot beírni ehez az accounthoz és miért nem dobott már akkor ki ezzel a hibával.
Optimus Prime
Én 2 éve nem használom az Xfire-t, mert valami okból totál belassította nálam a játékokat. Mindet, amit csak Xfire-ral/-on indítottam, cirka 5-10 fps-sel futott még a Halo is. :S
Persze a Live-ot se kedvelem bár nálam most mûködik és így vannak achik, hamár nem SteamWorks-ös a játék. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

DarkSector
nm
😛
jo jtékot.

Darksector a segítséged köszönöm szépen sikerült most már vannak pontjaim,, bár kezdhetem megint újra de legalább müködik még 1 x köszi szépen s bár halkan mondom meg ne halja senki sem,, bár mindenki ilyen segítõkész lenne THX THX THX
DarkSector
probáld ujra, vagy a regisztrációd nem jo.

>>>Ajjaj... Ennek bizony nem lett volna szabad megtörténnie.

Úgy látszik, valami bökkenõre bukkant a rendszerben.<<<

Ezt írja ki és még mindig nem tudok vele semmit sem kezdeni már kezd nekem is tele lenni a tököm az összes ms-es cuccal!

DarkSector
csõbocs skype nincs bekapcsolva ha irsz akkor ide privátot, hogy menjek skype-ra. 😊

csak akkor megyek skype-ra ha megkérnek.

amugy chat-elésre meg mindenre xfire.

darksector küldtem neked skypén üzit nézd meg légyszives!(ha van idöd)
lolSL
Mától egy hétig minden nap 99 cent egy játék usa accounttal, .75 p uk-el.
ma deus ex.

DarkSector
egyszerû.
ezek microsoft-os cuccok, nem adják oda másnak ez érthetõ.

nincs ebben semmi logikátlan.

az avatárszerkesztõben meg csak mindig azt írja ki hogy most éppen nemtudsz mert probléma van...............stb de már 1 hete ezt írja!
nem csak trágárkodom!
figyi ez az egész csak diszkrimináció mi ez a régio dolog és 1 talán akkor meg minek hozza ide a ku ...va programjait vigye pi...cs ahol van régiója ba....a meg ...elvárja,hogy te vedd meg de nem enged netezni csak átbaszással lehetett most meg vidd át az acccuntot oszt rendben és csak nagyokat lesel mert nincs pontod ,,nem jó az xbox és egyebek elvették a filinget és ku..va ideges vagyok mert még foruma is csak angolul van az xboxnak akkor milyen is a régió
mi ír ki? vagy képet szúrtál be az "ilyet" után?
komoly szándékuk volt vele, csak nem látnak annyi profitot benne, hogy használhatóvá tegyék... vagy ha találnak olcsó munkaerõt fejlesztenek rajta egy kicsit...

engem fõleg az idegsít minden alkalmazásnál, ami használhatatlan, vagy nem ad akkora pluszt, hogy minek teszik kötelezõvé?! Ott van a steam, ami tökéletes mindenre, de vannak rajta gfwl os gamek is ami plusz egy idiótaság, mikor úgysem használnám, ha ott a steam.

Komolyan, van olyan game amit ne bírna el a magyar net, vagy egy átlag pc ne tudna hosztolni?(már live os gamek közül)

Legalább lehetne a saveléseket feltölteni netre.
azt hiszem csak az egész arról szól ,hogy mindig legyen valami amivel jól ki....nak velünk miért ilyen bonyolult itt minden és ha már meg vetted ezt a k ....va programor akkor már könyörgöm legalább had élvezhessem .....de nem szar szar hátán lépj ide lépj oda tedd ezt ted ezt xbosx ide xbox oda ....................................................
nekem sem mükszik nincs pontom nincs rendes nevem és úgy ahogy van te le a tö kö m
helló nekem egy olyan problémám lenne hogy a frissen megvásárolt Dirt 2-t felraktam és a g4w-be bejelentkeztem a régi xbox-os accommal eddig ezt hagyta is és a cd kulcsot ide is írtam be majd észrevettem hogy nem kapom meg az achievementeket így hát kijelentkeztem de vissza már nem engedett mert azt akarja hogy frissítsem a fiókomat és mikor elfogadnám a feltételeket kidob egy ilyet

Ajjaj... Ennek bizony nem lett volna szabad megtörténnie.

Úgy látszik, valami bökkenõre bukkant a rendszerben.

erre tud valaki mondani valamit mert már 3 napja vergõdöm ezzel a használhatatlan szarral

elõre is kösz
igen ez nekem is igy van de akkor a flatout-nál miért nem és oly idegesítõ mert nem tudom a megoldást és ahogyan olvasgatom senki sem tudja
tototto
nektek xbox.com-on a játékoknál látszódik a borító, nekem a régió magyarra állítása után mindegyik fehér lett kivéve flatout ultimate carnage de akármelyikre kattintok ez jön be:

"Jaj! Mi történt ezzel a lappal?
Bizonyos dolgokat áthelyeztünk.

A keresett lap új helyre költözhetett, vagy már nem érhetõ el. A következõket teheti:

* Használja a Keresés funkciót a lap megkeresésére.
* Kezdje elölrõl a kezdõlapról.
* Ellenõrizze, hogy az országának/régiójának megfelelõ weblapot használja-e."

nos a xbox az már régió szerint hun.. a gépemre fel tettem 1 másik g4w játékot és ott megjelenik a pont és azok látszanak a xboxon és a ganertag mellé is beirodott de a dirt az sehol semmi,,,mi a fene van itt
Optimus Prime
2. ha az õ nevével/accountjával játszik akkor az övére mennek az achik. De nem tudom mi a helyzet a CD keyes játékokkal, azt elvileg csak egy fiókhoz lehet regisztrálni. Bár lévén ott az offline fióklehetõség ezek nem igen számítanak.

3. már magyar a Live, az Xbox.com-on belépve tudod változtatni magyarra a területi beállításoknál. Így minden addigi adatot át visz.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

hello srácok ,hogy lehet hogy tolom a dirt 2 online játékot minden rendben van és müködik csak az a bibi,hogy nem látszik az elért pontjaim ,bár a barátok az látja (online) de sem a játkban sem az x-box oldalon nem jelenik meg?????miért van ez tipp thx
Attelee
Három kérdés!
Felraktam a legujabb GFWL-t,és most már minden warez játék kéri a cd kulcsot.Persze ugyanugy müködik,tehát offline bejelentkezek,de bejön mindig a cd kulcsos ablak,és idegesit h ki kell nyomnom.Valami megoldás erre?

Másik kérdés,ha az én eredeti játékomat kölcsönadom havernak,és õ az õ nevével használja a játékot akkor törölhetik a kulcsot?
Vagy esetleg olyt lehet-e h egyszerre használjuk a játékot?

Harmadik,h ha lesz magyar GFWL,akkor hogyan fogok ujra regisztrálni,mint magyar?Eltünnek az addigi pontjaim,achivementjeim,esetleg törlödnek a játékaim kulcsai?

vagy leszarom 😊
DarkSector
ez nem arra van, asszem xbox.com nézhetõ
vagy mygamercard a legjobb erre

lolSL
csak átszínezték meg több régi gamet lehet megvenni.

jó nagy szar még mindig... még az acsívmenteket sem tudom megnézni a kliensbõl, csak ingame
DarkSector
Megújult a GFWL....legalábbis nálam változott a kliens. kinézet és ikon a tálcán!

GFWL download.

Én úgy hallottam hogy fellehet használni mindeggyikhez.... De akkor köszönöm. Sziasztok.

Gigabyte M52L-S3P | AMD Athlon II X2 255 (3,1ghz) | 4GB DDR3 1600MHZ | Saphire Ati Radeon HD 4670 1GB DDR3 | Windows 7 Ultimate 64Bit. | 1,5 TB WD 7200RPM + 500GB WD 7200RPM