• Brian87
    Sziasztok!

Elnézést, ha nem olvasok vissza, de 482 hozzászólás hosszú lenne kicsit, amiket eddig úgy véltem kell azt kikerestem szóval keresgéltem azért, nem vagyok lusta de elakadtam.

Első live-os játékom vettem meg...flatout ultimate carnage.
    Tudok erről, hogy nincs magyar támogatottság stb...elvolastam a 2. oldalon a hosszú leírást...köszönöm is az írónak azt.
    Azonban:

Felmegyek a gfwl oldalára...elkezdem csinálni az accountot...mail cím születési dátum, becenév kép...term elfogad..következő live kliens letöltése...letöltöm telepítem és kiírja, hogy xpre nem okés a dolog kell egy frissítés...igen ám de nem rakja fel mert az angol nekem meg magyar az xp.
    Futok a fórumokon egy kört, megoldást ott nem írtak illetve azt, hogy hát nincs magyar fix csak angol...mint ahogy a támogatottság sincs magyarul.

ok, találtam olyat, hogy regeditben írjak át 2 nyelvi sort és akkor ha újraindulok angolnak fogja nézni.
    Félig jó is volt...mert elindult a frissítő telepítője de kb felénél kiírja ezt : failed to migrate dependent packuages.

Nah itt most megálltam...helpet pls!!

Apropó..ha valaha ezen túljutok, az angol cím stb cuccokat mikor hol mi fogja kérni majd...mert most itt az elején nem kérte csak a régiót és becenevet.

Előre is köszönöm a segítséget!