Flame On
  • NEXUS6
    #273
    Csak annyit fűznék hozzá, hogy sokat változik a világ, változik a hardver és a szoftver kínálat is, de a felhasználó is. PS2-őn még orbaxájba warezoltam, most meg maga vagyok a szerzőijogvédők álma.;) Mert mondjuk valszeg jobban meg is tehetem, mondjuk full árban én sem tudnék/akarnék játékot venni, de a PS2-es DVD-ket először 1500-2000-ért kaptam, nem sokkal többért ma meg origi PC-s szoftvert vesz az ember, de PS3 játékokhoz is hozzá lehet jutni 10 alatt. Cserélni meg mindent lehet.

    Amikor beindult a PS3 akkor még hdcp-s monitort, meg 7.1-es HDMI-s erősítőt aranyárban mértek, de nem is volt nagyon. Eltelt egy év se, és ezek sztenderd dolgok. 2005-ben az X maga volt azisten, de 2008-ban a PS3 extra tulajdonságai, már egyáltlán nem extrák, és a HDMI azért az X-re is rákerült. Ha így nézzük akkor azért jól gondolkozott a Sony.

    A megjelenéskor tényleg nem 2 forintba került a PS3 és az X azért összeségében még mindíg "költséghatékonyabb". És hogy egy kis vitát generáljak, azért ez szerintem változni fog. 2-3 év alatt a PS3 gyak átváltozik slimmé, kb mire kijön az új Xbox. Csak addigra a PS már megint népkonzol lesz, mire az X új verziója kénytelen lesz megint felvállalni valami elitkonzol jelleget, amibe majdnem belebukott a PS3-is. Vagy persze követheti a M$ a Nintendó féle utat és kiadhat valami Wii szerű félnextgent.