Flame On
  • Totti5
    #1444
    Már miért ne lenne szolgáltatás? azért fizetsz hogy használhasd és kapsz valami "plusszt" ( most mindegy hogy az a plussz nem ér pénzt, de az MS részéről ez egy nagyon jó húzás volt anyagilag ). A szoftver rajta van a gépen, csak azért fizetsz hogy egyes elemit tudd használni, ez pedig szolgáltatás, mert nem kapsz semmi féle adahalmazt, mert az mindenkinek ott van a gépén, azon a gépen amit megveszel a boltban. Csak engedélyt és lehetőségeket kapsz.

    Ahogy a Sony úgy az MS sem fogja kiépíteni az itthoni struktúrát mert nem éri meg, nincs annyi gép és nincs akkora bázisa hogy érdemes legyen velünk foglalkoznia, persze lehet reménykedni hogy talán egyszer, bár nekem olyan mindegy, mert amíg semmiben sem korlátoz addig kb lesz@rom hogy van itthon LIVE hivatalosan vagy PSN avagy nincs. Játszani tudok korlátok nélkül, vásárolni tudok pár régiózáras tartalmat kivéve, de ez is megoldható...

    Teljesen mindegy mit mondasz ez a helyzet... a kérdésre válaszoltál? neked csak magyar reged van? mert ha igen akkor le vagy korlátzova hiszen nem érsz el tartalmakat, és szolgáltatásokat amik járnak ( te mondtad ).