www.deathspank.com
  • balee4
    #54
    Tegnap befejeztem én is és el is kezdtem a 2. részt, pont onnan folytatódik ahol az első rész véget ér. A 2 rész talán még az egynél is jobb.

    Értékelésem az 1-ről:

    Utóbbi idők legjobb játéka, már konzolon is próbáltam régebben a demót, terveztem is vételt, de mondom, ha jön PC-re akkor inkább azon tolom. (mondjuk konzolon is tökéletes az irányítás) Hatalmas az egész.

    A játék egy hack 'n slash RPG, de a különlegessége hogy az egész egy agyament f@szság, persze a jó értelemben. Telis-tele van poénokkal, sőt a játék minden centije fetrengősen humoros. Kezdve a beteg főhőstől, a még elmebetegebb küldetésektől, karakterektől, történettől, a különleges szinten agyament grafikától, gyakorlatilag minden a stílus kiparodizálását szolgálja. Olyan szövegek vannak benne, hogy szó szerint fetrengtem a röhögéstől, hosszasan lehetne sorolni az epikusabb epikusabb jeleneteket...

    Emellett pedig roppant élvezetes a játék, alig bírtam abbahagyni, hack 'n slash, de az élvezetes fajtából.

    A játékidő is megfelelő, olyan 10-15 óra között van.

    A játék érdekessége, hogy a Monkey Island-ok egyik fejlesztője Ron Gilbert is részt vett a megalkotásában, ami meg is látszik rajta.

    Pro:
    - DeathSpank :D
    - durva poénok tömkelege
    - ötletes, gondolkodtató és természetesen vicces küldetések
    - elmebeteg történet
    - élvezetes játékmenet
    - korrekt játékidő
    - különleges, gyönyörű grafika
    - király átvezetők
    - király zenék
    - epic befejezés, átvezetés a 2. részbe

    Kontra:
    - néha bugosak az ellenségek és visszaspawnolódnak eredeti helyükre, ilyenkor sebezhetetlenek, vagy csak simán lefagynak
    - kicsi inventory

    98%