DeathSpank
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy a játék egyetlen fejtörõje, több nem nagyon lesz. Ahol én elakadtam az nem nehéz volt, csak én voltam hülye.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Jó lesz az ez új környezet, a poénok tuti ütni fognak, ha azt a hangulatot viszik tovább, mint az elõzõ kettõnél tuti siker!
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
hamarosan jön a következõ rész ...
Imádom ezt a játékot!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nekem egy bajom van vele, pc-re igazán megcsinálhatnák, h ne csak local coop legyen 😞
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"How about Nov 30th for TOV launch and you can pre-order now? Dec 14th for Mac heads for both DS and DS: TOV. Just announced today!"
link a bejelentéshez
a piros rubintokat és az árvák cipõit is lehetett volna vhol alkalmazni?
PSN ID.: Beegabor
"vessetek a mókusok közé" :)
ugyanis befejeztem a játékot, de sehol sem kellett alkalmaznom és így is 100% lett.
Régi ruhadarabokat meg daráld csak be, úgysem fogod már használni õket, amúgy érdemes bepipálni, hogy mindig a legjobbat vegye fel.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
kivéve persze a speciálisakat(pl fire, nature, ...) amibõl egyelõre csak 1 darab van.
konzervdoboz, ill. az üllõ mire jó?
Nem találkozott valaki azzal a gonddal hogy az elsö 2 /2 tûzes/ runa kivételével ha kilépek a progiból a többi eltünik?
Elöre a köszi
ERROR MESSAGE #2: "Graphics adapter must support the following features:
Shader Model 2.0: Supported
24Bit Depth Buffer: * Not Supported *"
Az említett hiba.
Mikor elindítom azt irja ki hogy a gép nem támogatja a 24 bitmélységet,ezért nem indul el.
Értékelésem az 1-rõl:
Utóbbi idõk legjobb játéka, már konzolon is próbáltam régebben a demót, terveztem is vételt, de mondom, ha jön PC-re akkor inkább azon tolom. (mondjuk konzolon is tökéletes az irányítás) Hatalmas az egész.
A játék egy hack 'n slash RPG, de a különlegessége hogy az egész egy agyament f@szság, persze a jó értelemben. Telis-tele van poénokkal, sõt a játék minden centije fetrengõsen humoros. Kezdve a beteg fõhõstõl, a még elmebetegebb küldetésektõl, karakterektõl, történettõl, a különleges szinten agyament grafikától, gyakorlatilag minden a stílus kiparodizálását szolgálja. Olyan szövegek vannak benne, hogy szó szerint fetrengtem a röhögéstõl, hosszasan lehetne sorolni az epikusabb epikusabb jeleneteket...
Emellett pedig roppant élvezetes a játék, alig bírtam abbahagyni, hack 'n slash, de az élvezetes fajtából.
A játékidõ is megfelelõ, olyan 10-15 óra között van.
A játék érdekessége, hogy a Monkey Island-ok egyik fejlesztõje Ron Gilbert is részt vett a megalkotásában, ami meg is látszik rajta.
Pro:
- DeathSpank 😄
- durva poénok tömkelege
- ötletes, gondolkodtató és természetesen vicces küldetések
- elmebeteg történet
- élvezetes játékmenet
- korrekt játékidõ
- különleges, gyönyörû grafika
- király átvezetõk
- király zenék
- epic befejezés, átvezetés a 2. részbe
Kontra:
- néha bugosak az ellenségek és visszaspawnolódnak eredeti helyükre, ilyenkor sebezhetetlenek, vagy csak simán lefagynak
- kicsi inventory
98%
És azt emg tudnád mondani hogyan kell megszerezni a prongnak ahaját a múzeumból?
lehet én vagyok a béna és nem jöttem rá vmire, de lvl 15-ön elég könnyen halok és állandóan zabálnom kell. Hol lehet vmi értelmes kaját kapni, ami esik az épphogy nem elég és csak vmi lvl 7-est tudok venni egy food árusnál a P. betûs városban...
TSW: Tunderke
Fallout New Vegas, meg most vettem meg a Fable 3-at, Shank, és még ez ez is. Nincs ennyi idõ a világon 😞
Francos meló...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Remélem hamarosan jön a következö rész pc-re, az szeptember 21-e ota van konzolokra.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Lehet, hogy majd lesz fordítás hozzá (sose lehet tudni).
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.