Egy böngésző a Google-től.
  • Ability
    Úristen baszki, hihetetlen, hogy előző kommentben pont ezt taglaltam kicsit forrófejűen, majd leírtam normálisan, és megint előjött a jó szokáss agyatlanság, amikor is az emberek nem képesek gondolkozni.

Szerintem egy nyíl forrású böngésző, amibe bárki belenézhet, teljesen publikus a forráskódja, szerinted abba bele tudnának ilyet tenni? Vagy bele mernének ilyet tenni? Azt hiszed, hogy nem vette volna észre valaki? Azt hiszed, hogy az adatvédelemmel foglalkozó szervek és a jogvédők ezt hagynák? És amúgy is, mit érdekel téged a gugli? Hatóságok kikérik a szolgáltatódtól az adataidat és mindent látnak rólad. A Google meg rohadtul nem követ téged, nincs is rá lehetősége. Annyit csinál, hogy amit beírsz keresőbe azt ők tárolják (nem személyazonossághoz kötve), csak statisztika célokat szolgálva, hogy a keresőjük relevánsabb találatokat adjon ki. És ez nem Chrome egyediség, FF és minden más is ezt csinálja, ha a google.hu-ra mész fel ugyan ezt a hatást éred el. Annyi a különbség, hogy Chrome alatt a címsorba írva már pötyögés alatt is real-time rákeres. A többi Google termék is ilyen, szarja hogy te milyen animalszex oldalt nézel, jön egy leveled GMail-en, megnézi mi a tartalma egy _robot_, aki nem fogja értelmezni, csak gyakran használt kulcsszavakat keres, hogy oldalt ha néha betesz reklámot, akkor az odavágó legyen. Ugyan ez az SG-re beszúrt Google Ads is, megnézi mi van a lapon, és betesz reklámot, de nem fogja értelmezni, nem fogja tárolni, hogy neked milyen aberált hajlamaid vannak. Már bocs a pofátlan példáért, de tudom én hogy ettől tart minden ember. Amúgy meg van inkognító mód, amikor még semmit sem tárol és küld, nem küldi el a szervernek azt, hogy milyen oldalról jöttél, a sütiket rögtön üríti kilépésnél, nem naplóz, kitörli a letöltéseket, stb.