Egy böngésző a Google-től.
-
"Chrome-nak az a leggyengébb láncszeme, hogy vagy 1általán nem, vagy csak nagyon kicsi arányban veszik figyelembe, hogy egy weblap; site; portál hogyan néz ki és hogyan viselkedik Chorme alatt. Amíg a Chrome felhasználók köre; száma a torta csekély részét teszi ki ez változni sem fog. És MS; Fox ezen lesznek."
Ez nem igaz, 1-2 oldalon kívül minden működik én még nem futottam hibába azon a képesen és a flash videódon kívül. Operánál is mindig előkerül ez a téma de ott se volt komoly gondom evvel.
Sokan használnak 4:3-at használnak még (többség), az 1024x768 a legelterjedtebb felbontás.
Annyira nem leakel?:D Fél óra alatt 2 giga ramot zabál, nekem ez nonszensz nem fogom állandóan restartolgatni a böngészőket. Ja és nem tölti vissza mert én azt utálom általában, amit utoljára néztem az nem érdekel legközelebb, pl. fórumtopicok meg ilyesmi. Nekem gyorshívóval indul.
FF4 lassú guija is zavaró részemről. Egyelőre nekem marad a Chrome, ha egyszer lesz normális adblock operára akkor azonnal térek vissza rá, mert nem volt vele bajom csak ez. Bár kész volt az urlfilter.ini-m de ha valami hiba van, akkor nehéz javítani.
A szokások pedig persze, mindenkinél más. Pl. a görgetés szaggatását nem vagyok benne biztos, hogy nem a nagyítás fokozza nálad, én meg ugye nem használok olyat. :)