Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!
Leszedtem a Chrome-ot, és lenne vele kapcsolatban néhány kérdésem.

Az Operát használtam eddig, abban van a címsor felett egy ilyen "személyes sáv", oldalakat lehetett oda betenni, amolyan közvetlen elérés? Ilyen Chrome-ban van/merre találom?

És a címsor mellé Google keresõ kéne (ahogy az mindegyik másban van), de azt sem találom, így mindig meg kell nyitni a google.hu-t. Azt ki lehet tenni?

És nem tartozik a kérdéshez, csak válaszolnék az elõttem szólónak: nem értek egyet azzal, hogy leggyorsabb. Én azért használtam eddig az Operát, mert nekem az a leggyorsabb (régebben is próbáltam a Chrome-ot, csak akkor megláttam, hogy lassabb és békén is hagytam. Most is csak azért váltok, mert az eddig bevált Opera egyre instabilabb). Szóval ez abszolút gépfüggõ, szerintem nincs leggyorsabb/leglassabb, csak gyorsabb/lassabb. :)

Köszönöm a választ!
semmi meglepõ nincs benne,boldog-boldogtalan chrome-t használ,alig ismerek olyat aki nem váltott volna már rá.Ami persze nem meglepõ,hiszen a leggyorsabb,kiváló design,és nem eszik semmit a gépbõl.

Airbus A380

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

mflex
Hali!

Srácok, hol kell beállítani azt, hogy jegyezze meg, amit már egyszer beírtam, pl a fórumkeresõbe? Mindig írogatnom kell mindent, elõzõ verziónál nem volt ilyen gond...

Köszi.

What about the forests?

pxxl
jah fõleg mikor tesztelik a policy-t :D kaptunk egyszer olyat h volt jogunk kikapcsolni a gépet xD csak épp dolgozni nem tudtunk <#banplz>
jobban belegondolva nem is volt olyan rossz policy <#nevetes1>

All hail the double x!

Narxis
jaja :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szemét egy népség azok :D
pxxl
nincs rendszergizda :D én vagyok a fõizéakármi mindenes xD ha meg valahol elakadok itt a zesgé, vagy hívom havert :D

All hail the double x!

Narxis
Rendszergazda biztos letörölte... :D

pxxl
lol ma bejöttem dolgozni, gép be, nyomnám hogy chrome stb, erre sehol sincs :O hova lett nemtom (biztos elvitték a ms manók), újra le kellett tölteni...komolyság

All hail the double x!

Narxis
Nem tudom, egyik indításnál megjelent. Vagy frissítették az addont vagy Vipre tûzfala blokkolta valahogy mert most Avast Internet Security-t használok(azt tesztelem, hogy melyik kisebb erõforrásigényû), de Avast-nál maradok mert azóta Chrome-ban ha a névjegyre kattintok akkor nem dobál 3-as hibakódot. De csak akkor tudnám biztosra mondani ha visszatenném Vipre-t amihez most nincs kedvem.

Mi volt a hiba?

Rage47
jaja ez jó köszi
Aquir
a clickable links mûködik

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
mûködõ Linkify addont tudtok? nem akarja linkké alakítani a mostani az URLeket :|
Narxis
Mûködik a zászló addon, jeeee.

Narxis
ahh, mind1, megtaláltam és jól van beállítva, akkor tényleg túlterheltek lehetnek a szerverek vagy valami más baja van.

Narxis
Ilyet találtam:

Narxis
Keresõvel se találja, nincs ilyen kulcs: {2F0E2680-9FF5-43C0-B76E-114A56E93598}

Ability
A bõvítménybe csomagolt beállítások oldalt hívná be, ez lokálisan tárolódik, az inspector megmondja neked mi a hiba oka. Egyébként regeditben van keresõ is, azzal megtalálhatod ezt a kulcsot.
Narxis
Végülis nem nagy gond mert a telepítõjével frissítettem, de szerintem az a baj, hogy leszedtem egyszer úgy, hogy a hátrahagyott fájljait és registry értékeit töröltem. IEtab beállítás része se mûködik tegnap óta, a kiegészítõ letöltési oldalán mások is panaszkodnak mert valami külsõ oldalt hív meg a beállításokhoz(?) és ez az oldal nem töltõdik be. Battlefield Heroes oldalát akarom hozzáadni mert az egy kiegészítõt használ ami csak IE-vel és Firefox-al kompatibilis.

Ability
Egyelõre ne foglalkozz vele, sokszor a terhelés miatt nem is elérhetõ a szerverük, de a névjegyre kattintás nélkül is ellenõrzi és frissít ha szükséges. Ha a késõbbiekben abszolút soha nem frissíti magát, na akkor már érdemes lehet a hiba után kutatni.
Narxis
De nálam meg nem...

Rage47
találtam egy sztem jobb képmentõ programot, amely a weboldal képét menti el. fel is lehet egybõl töltetni egy központi szerverre, ahonnan egybõl linkelhetõ a kép
https://chrome.google.com/extensions/detail/alelhddbbhepgpmgidjdcjakblofbmce
Nálam végig fut a frissítések keresése.
Most ez a legfrissebb verzió. Íme.

Narxis
Ha a Google Chrome névjegyre kattintok, hogy ellenõrizzem van-e frissítés akkor azt írja: A szerver frissítése nem érhetõ el.(Hibakód: 3)

Tûzfalban engedélyezve van és nagy ritkán, általában gép restart után tudja is ellenõrizni, de szeretném megoldani ezt a problémát:

Google ezt írja erre a hibakódra: Link

Már többször próbáltam újratelepíteni, de semmi javulás, registry-ben ellenõriznem kellene valamit de az a baj, hogy nem találok olyan bejegyzést amit ír: HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{2F0E2680-9FF5-43C0-B76E-114A56E93598}\LocalServer32

Idáig jutok el: HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID de ilyen {2F0E2680-9FF5-43C0-B76E-114A56E93598}-et már nem találok sehol...

Narxis
Kösz! Akkor nem is csesztetem.

Airbus A380
FF-be lehet rá kieg-et tenni. Az Opera meg a maxthon alapból külön fület nyit.

A jobb gomb meg nem minden oldalon mûködik.

Azért köszi.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Ability
Akkor már inkább Ctrl+klikk. ;)
Aquir
jobbgomb - open image in new tab

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ability
Sehogy, az oldal szabályozza.
Ability
Syntax hibával lehal az egész, nem nálad van a hiba, a bõvítménnyel van a gond.
Airbus A380
<#integet2>ilyen oldalakon ahol pl a képeknek külön lapot nyit hogy oldható meg hogy ne külön lapon hanem új fülön tegye? köszi.

Narxis
haha, mindjárt elveszem a tied<#bee1><#vigyor><#eplus2>

Vegyél egy új gépet.<#eplus2><#bee1><#wave>

Jim Morrison
mer sajt.

viccet felre teve, mert ugy akartam.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
de neked mé mûködik??? áááááááááááááááááá :@

Jim Morrison
feltettem ezt a zaszlos cuccot es nekem mukodik.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Akkor bocs.
Több tippem nincsen.

Narxis
Az nem AVG hanem SpeedDial addon.

Az az AVG ikon mi ott a csillag mellett? Nem lehet, hogy az AVG kavar be ?

Narxis
Próbáltam.. :(

Próbáld meg leszedni és újra telepíteni. (mármint csak ezt kieg.-et)
Hátha ez segít...

Narxis

Narxis
Igen fel van telepítve, nincs letiltva és nincs pipa az inkognitó mód mellett.

Nézd meg, hogy >> Jobb oldalt felül Szerszámkulcs ikon/Eszközök>Kiterjesztések. Ott ott van-e, hogy telepítve?
Vagy esetleg nincs-e kikapcsolva? Vagy pedig bent van talán a pipa az 'Inkognitó mód' elõtt?

Narxis
Nálam is ez van és nincs ott:

pxxl
nah felraktam, és nálam is megy :)

All hail the double x!

Nálam is van zászló. <#wave>

Biztos bekaptál valami vírust a Comodo mellett és azért nincs zászlód. <#eplus2>

Bocs lemaradt. Nálam ez a verzió van, ezzel mûxik.