Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedtem a Chrome-ot, és lenne vele kapcsolatban néhány kérdésem.
Az Operát használtam eddig, abban van a címsor felett egy ilyen "személyes sáv", oldalakat lehetett oda betenni, amolyan közvetlen elérés? Ilyen Chrome-ban van/merre találom?
És a címsor mellé Google keresõ kéne (ahogy az mindegyik másban van), de azt sem találom, így mindig meg kell nyitni a google.hu-t. Azt ki lehet tenni?
És nem tartozik a kérdéshez, csak válaszolnék az elõttem szólónak: nem értek egyet azzal, hogy leggyorsabb. Én azért használtam eddig az Operát, mert nekem az a leggyorsabb (régebben is próbáltam a Chrome-ot, csak akkor megláttam, hogy lassabb és békén is hagytam. Most is csak azért váltok, mert az eddig bevált Opera egyre instabilabb). Szóval ez abszolút gépfüggõ, szerintem nincs leggyorsabb/leglassabb, csak gyorsabb/lassabb. :)
Köszönöm a választ!
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Srácok, hol kell beállítani azt, hogy jegyezze meg, amit már egyszer beírtam, pl a fórumkeresõbe? Mindig írogatnom kell mindent, elõzõ verziónál nem volt ilyen gond...
Köszi.
What about the forests?
jobban belegondolva nem is volt olyan rossz policy <#nevetes1>#nevetes1>
All hail the double x!
All hail the double x!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
All hail the double x!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
https://chrome.google.com/extensions/detail/alelhddbbhepgpmgidjdcjakblofbmce
Tûzfalban engedélyezve van és nagy ritkán, általában gép restart után tudja is ellenõrizni, de szeretném megoldani ezt a problémát:
Google ezt írja erre a hibakódra: Link
Már többször próbáltam újratelepíteni, de semmi javulás, registry-ben ellenõriznem kellene valamit de az a baj, hogy nem találok olyan bejegyzést amit ír: HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{2F0E2680-9FF5-43C0-B76E-114A56E93598}\LocalServer32
Idáig jutok el: HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID de ilyen {2F0E2680-9FF5-43C0-B76E-114A56E93598}-et már nem találok sehol...
A jobb gomb meg nem minden oldalon mûködik.
Azért köszi.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
viccet felre teve, mert ugy akartam.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Több tippem nincsen.
Hátha ez segít...
Vagy esetleg nincs-e kikapcsolva? Vagy pedig bent van talán a pipa az 'Inkognitó mód' elõtt?