Egy böngésző a Google-től.
-
"Chromeban a letöltések szarok meg valóban a gyári smooth scroll hiánya, FF leakel,"
Chrome-nak az a leggyengébb láncszeme, hogy vagy 1általán nem, vagy csak nagyon kicsi arányban veszik figyelembe, hogy egy weblap; site; portál hogyan néz ki és hogyan viselkedik Chorme alatt. Amíg a Chrome felhasználók köre; száma a torta csekély részét teszi ki ez változni sem fog. És MS; Fox ezen lesznek.
Csak azért nem fogom nem látogatni az általam látogatott lapokat és alternatív megoldásokat keresni, hogy meg tudjam nézni a tartalmát mindenféle bug nélkül.
Egyre több a wide monitor. 1általán nem céges környezetben használ vki még régi képarányú monitort?! :) Chrome a Saját beépített Zoom funkciójával kínkeservesen szenved nem kevés oldalon. Írtam pár pl.-t és ezek közül az utóbbiba tök véletlen futottam bele. Meg kell nézni annak az oldalnak a működését Fox4-ben. Nem Saját nagyítás funkcióval, hanem addon-al(!). Chrome-ban 144%-on. Lexarom, hogy 100%-on mint a vaj, ha úgy nagyítóval kell olvasni a betűket. 1680x1050-ben sem bírnám 100%-on. 16:9-es notin is feltolom legalább 120%-ra, mert mi a ráknak ne használjam ki a kijelzőt teljes egészében, vagy legalább 75-80%-ban?!
FF4 leak: Azért annyira nem leak-el. Ki kell tenni kieg.sávba egy memória állapot kijelző addon-t és ha már nagyon sok, akkor egy restart gomb és 1-2ms alatt visszatölti az oldalakat. Ezt ki lehet bírni. Nálam eddig 600MB-nál több nem volt. Az is csak úgy, hogy megnyitottam 3x tab-ot. Amit a büdös életben nem teszek. Mert Nekem nem ilyenek a netezési szokásaim.
Ezek közül melyiket fogják előbb befoltozni; megfoltozni ha 1általán befoltozzák Őket fogok dönteni Chrome vagy Fox között, mellett. Nekem most per pill. ezekkel vannak problémáim. Másnak más problémái vannak. Ez nagyban függ ki mire használja a böngészőjét.