Egy böngésző a Google-től.
-
Na, ezek a Számomra 1xerűen érthetetlen dolgok. Ma melóhelyen kipróbáltam notin az összes létező Chrome build-et.
Ma frissült Usite-on az FF/Opera; IE Flash plugin. Azokat feldobtam itthon, most semmi változás.
Már a videó betöltése elején kiírja, hogy "Unable to load ... és egy FLV fájl neve".
Azon a site-on még több ilyen BB.TV Flash adás is van. Többnél van ilyen bug, ugyanakkor vannak melyeket minden gond nélkül lejátszik a Chrome.
Első blikk-re úgy tűnik, mintha a Flash elején lévő reklám tartalmat nem tudja letölteni és továbblépni a fő videó tartalomra.
Azonban IE és FF játssza elsőre minden bug nélkül.
Próbáltam azt is, hogy Chrome uninstall, majd install kiegészítők nélkül, sőt kikapcsoltam a Chrome beépített adathalász szűrőjét is, mivel csak egy sugallat - mintha a reklám bevezetőnél akadna el. De semmi.
Erre írod Te, hogy semmi probléma. Érdekes...
1xerűen nem értem.
Milyen vírusnyalogatót használsz?! Én most Avast6. Bár ha ez lenne a ludas, akkor a többi Flash sem menne. 1erűen nem tudom. Passz és ez picit idegesít. :(
Olyan mintha vmi blokkolná ezeket a vidiket, de CSAK Chrome alatt. Szal ha Avast, akkor nem menne se Fox; se IE alatt.
Aera 51 ez az eset is egyelőre Nekem.