Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
chrome-hoz van kiegészítõ-szinkronizáció?
Airbus A380
Nekem még 1szer sem omlott össze... dehát te tudod van pár szép hónapod a 6-ossal... <#taps><#mf1> amég a 7-es végleges lesz.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

de még mindig jobb, mint megint guglizni utána, ha esetleg kellene
meg managerben is van keresõ, kb. 2mp alatt megvan minden 😊

(btw én is utáltam görgetni - az other listán van 100+ könyvjelzõm - ezért szoktam rá a managerre, és ezért is hiányzik az a kurva kombó hozzá, amit elvettek...)
Aquir
de ha annyi oldalt szedsz, hogy sokat le kell görgetned, az nem jó, érted (és fölösleges) 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

én azt még mindig rühellem
kis ikonokat nyugodtan hanyagolhatták volna az URL elõtt, és akkor nem kellett volna áttenni a világvégére

#2432: eltévedni? bookmark manager? meg egyébként is..

#2430: asszem a legelsõ kiadásban is ott volt már
Aquir
majd ha stable lesz 😊
Ja és ahogy látom ha a szövegablakból jobbról balra húzva kijelölök szót, már nem tûnik el a kijelölés ha kimegyek az ablakból😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Airbus A380
Mint mindig. De a 7-es dev. gyorsabb 😄

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Aquir
és gyorsabb lett #2428

Aquir
+1 clickbe kerül elérni a Kiterjesztéseket

Aquir
engem nem zavar, hasznosabb ami a helyére került, könyvjelzõt úgysem használod (ha nem akarsz eltévedni fölösleges oldalak hosszú listájában)

Aquir
érdekesek a lenyíló könyvjelzõk is

Aquir
csak most láttam, ez mindig itt volt? 😊

zeli
Ami picit zavaróbb, hogy a csillag átkerült jobb oldalra. Már megszoktam, hogy a kedvencekbe közvetlenül az url mellett tudok oldalakat adni...na de majd át kell szokni. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Narxis
fuck yeah!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aquir
nice, új dolgok

Aquir
megfordították a csavarkulcsot jobboldalt <#rinya>

Aquir
ALWRIGHT!

Narxis
Kint van a 6-os verzió FINAL!!!!

mflex
Köszi, tegnap olvastam egy külföldi fórumot, ahol én is ezt olvastam és valóban 1 hónappal elõrébb járt az idõ nálam, beállítottam és láss csodát, jó lett.

thx

What about the forests?

régen láttam ilyet freemailnél, ott átirányítási hurok volt a neve
úgy látom másoknak is volt ilyen problémája, és nem is böngészõ függõ
dátumot állítsd be, ha most rossz, az segíthet
Aha.
Narxis
Jaja, kicsit elavult. Google Wave sincs már, kiegészítõ ajánlóból ki lehet szedni.

Smoothscroll-nál jó a default beállítás?

A mik a hátrányai részt a bannerben nem ártana átszadbi.

Kevés bõvítmény? 7882 db.
Hatékony reklámblokkolás hiánya? AdBlock.
Airbus A380
Engem simán beenged a Gmail-be. (7-es)

mflex
Egyébként az a nonszensz az egészben, hogy csináltam egy teljesen új telepítést, amikor megkaptam az asztalt, rögtön letöltöttem a google böngészõt, majd próbáltam belépni, de rögtön a #2406-ot kapom a képembe a szokásos szöveggel. áhh, ilyen nincs.

Egyáltalán, mi a szart jelent ez, ha be szeretnék lépni a gmail-be:

Ez a weboldal átirányítási körbe került.

What about the forests?

próbálj rákeresni az üzenetekre angolul hátha, talált rá valaki megoldást
több ötletem nincs, sorry
mflex
Kitöröltem minden, uninstall, restart. feltelepít, a hiba ugyanaz :/

What about the forests?

C:\Users\Felhasználó\AppData\Local\Google\Chrome\
vagy XP-nél C:\Documents and Settings\Felhasználó\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\
mflex
A beta is ugyanaz, de hol vannak pontosan azok a file-ok, amit még törlés után törölnöm kellene?

What about the forests?

teljesen kiirtottad (mappák és registry törlése), vagy csak uninstallt nyomtál?

esetleg segíthet, ha átállsz bétára vagy próbálj egy portable-t
mflex
Megvolt az új install, de semmi. Na most ilyenkor mi a franc van?
Térjek át másik böngészõre, nem szívesen tenném...

What about the forests?

mflex
Más böngészõvel sem tudok belépni =/

What about the forests?

egy próbát megér
mflex
Be tudtam lépni, de semmi nem mûködik rendesen, ráadásul szinkronizálni sem tudom, rakjam újra, egyáltalán segít?

What about the forests?

hzsolt
Próbálj meg a classic html felületen belépni: Itt.
Nekem ez szokott segíteni.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

mflex
Jah, és állandóan ezt kapom bejelentkezés elõtt, utána meg az elõbbi hsz-ben látható szöveget:

What about the forests?

mflex
Sziasztok! Új telepítést csináltam az asztali pc-én, meg a laptopon is sokat használom a gmail-t, de most ezt a hibaüzenetet kapom:

Ez a weboldal átirányítási körbe került.

A https://mail.google.com/mail/?hl=hu&shva=1&ui=html&zy=l&pli=1&auth=DQAAAMAAAACpqh5W7YqzixtKzkaE2VKzuvlthRNmn5gCTEgJD0jjW2K3i6OLp_9mOugmR-R_Kt5Bco5O28ixPS5nP4XJUzUP2yeSnCK7P--NxVQVnhuD_37BcZNLJdassAT1DszWreMxp6SparCNkGShiaVy27ckrvimGWzwzTo2WaFV6k-Oul3kH54mZ3uadgYPHHoBhbK19NFUbQBRje5xwP6kyMCsEUnFmA4wsOmfRse5MisqivXtKKgbT75qNskLl4FHi_U&gausr=mflex70%40gmail.com címen lévõ webhely túl sok átirányítást eredményezett. A webhelyhez tartozó cookie-k törlése vagy harmadik fél cookie-jainak engedélyezése megoldhatja a problémát. Ha nem, akkor a probléma a szerver konfigurációjával lehet, és nem az Ön számítógépével.

Íme néhány javaslat:
Frissítse a weboldalt késõbb.
További információ errõl a hibáról.
További információ errõl a hibáról

Cookie-kat töröltem, illetve szinte mindent, de most sem sikerül belépni, van valami ötletetek?

Elõre is kösz...

What about the forests?

Airbus A380
Pontosítva. Legalábbis addig nem csinálok amég valameik szaki meg nemmondjs miért kell.

Airbus A380
Az angol nem megy, szal nem tudom megnézni.

Én inkább nem csinálok, mivel jobb az óvtosság...

Narxis
Passz, talán itt leírja: FAQ

Én csináltam neki, hogy boldog legyen.

Airbus A380
Most nézem ezt a notscriptet mi a francér követel tõlem jelszót?

Narxis
Jó ez a Google Chrome. Megvan minden kiegészítõ amit Fox alatt használtam, némelyik még jobb is, pl. LinkExtend-nél a Site Rating(Siteadvisor, Norton Safe web stb.) nem egy egész sort foglal hanem csak egy gombja van felül.

NotScript-et használ valaki?

Mondjuk témákból lehetne több mert Fox-nál a Personas eléggé odavert.

lck
Szerintem amikor rákattintasz a névjegyre, akkor is leellenõrzi az update-tet. Ha úgy is elég akkor ne kapcsold vissza.
Narxis
Mindegy, visszaraktam.

Airbus A380
De miért zavar az updater? Nekem nagyon jól megvan...

Narxis
<#szomoru1>

Airbus A380
Szerintem akkor nem nézi.

Narxis
Ha kivettem a Google Updatert a windowsal induló programok közül akkor attól még ellenõrzi pl. a Chrome indításakor, hogy friss-e? Stabil verziót használok, nem beta vagy dev. Vagy tegyem vissza?

Airbus A380
Fura de nem nagyon van cikk a 7-esrõl a neten. Igaz még a hatos is csak béta 😄.

A hardveres gyorsítást vajon a GOOGLE mikor engedélyezi gyárilag? Nekem kínai hogy hogyan kell engedélyezni.

Airbus A380
Nem rossz 😄