Egy böngésző a Google-től.
  • KranaZoli #3084
    "Az a probléma, hogy nincs nem béta adblock plus, az egy másik adblock amit látsz és ez meg a hivatalos. :)"

Ez pöttyet nem volt 1értelmű. Azt néztem, hogy melyiket használják többen; letöltések ill. beleolvastam egy picit a kommentekbe, ennyi.

És ez hivatalos Béta okés?! A nem hivatalossal sincs tul.képp semmi problémám. :)

Többit értem köszi. A középső klikk-et is ki kellett próbálnom, mert nem találkoztam még hibával, de így már világos. :) Köszi!

Notice:

Érdekesség. Van egy bug-om, ami csak FF-nél jelentkezik. Opera-t már rég használtam. Általában notin van fenn minden xar. :) Ezzel nem azt akartam mondani, hogy az Opera xar!!! :DDD

Bizonyos oldalakon flash tartalmak fölött nem görget az egerem. De ez is érdekes, mert van több is. :) Pl.: MS BlueTrack egérrel görget (vezeték nélküli); egy régi rádiós Logitech-el nem görget - amit szeretek használni; vezetékes meg nem minden esetben okés. :)

Chrome-ban megszűnt ez a bug. FF4-ben még jelen van. Ez a bug elég zavaró és idegesítő tud lenni. Pl.: PCDome.hu oldalon a leginkább beágyazott flash tartalmak fölött.

Egyelőre szimpi így belakva ez a Chrome. Én azt hittem ez vmi fapados böngésző. :D A csáááát!

A Flash-es intrót nem csak azért írtam, hogy toljam a takarítás előtti pihenő időm :) hanem azért is, hogy Flash tartalmon lekérve a Flash névjegyét más, mint az FF/Opera ill. IE Flash Player-ek verzió száma. Ha jól értem, ill. amennyi időm volt utána olvasni, akkor Chrome-nak beépített Flash player-e van. (?!) Ez mennyire okés?!

10.2.154.25 -> Chrome-ban.

10.2.152.32 -> FF; Opera; IE

Főképp a GPU gyorsítás és a Flash patkolgatások, javítások miatt kérdezném.