Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
Gyakorlatilag már a mostaninak iks adhatsz, nekem már a béta elõttiek is fennt voltak már azok is teljesen stabilak voltak, a mostanit meg már a mozilla is ajálja minden napi használatra.,

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

alcotb

Minden ugyanaz másképpen.

zeli
Nálam a Firefox volt instabil. Zabálta a RAM-ot, a CPU-t, gyakran lefagyott, volt hogy 40 másodperc után sem indult el. Ezért is váltottam. A Firefoxot se basztam sose tele kiegészítõkkel, egy AdBlock volt azt csá. Chrome nekem tökéletesen megfelel, rákattintok az ikonra, puff be is hozza a kezdõoldalt, és már böngészhetek is.
DE egyébként feltelepítettem a Firefox 4-es verzióját, ami egyébként tetszik, gyorsabbnak és stabilabbnak tûnik. Ha kijön a végleges verzió, fogok neki adni egy esélyt.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Airbus A380
Akkor varrd össze..... Arra nem gondoltál hogy a többség magától is tud választani és eltudja dönteni hogy az a jobb? (mert kicsi, 1szerû stb..) Most épp opera alatt szájkaratézok veled... látod ezt is lehet 1 olyannak védeni a Chrome-t aki az opit is szereti. (igaz a felét se használom...)

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Most nekem is opera van, de amint látod kiállok a másik kedvenc mellett is 😊

Airbus A380
Az átlagot nem érdekli hova telepszik. Megjegyzem engem se nagyon. Ezt ne hozd fel neki hibának, feltelepedik használható PONT.

Airbus A380
FF-nél a noscript nem ér semmit marha gyorsan jönnek a lapok de hiányosak stb... többet szöszöl az ember a NOScript-el mint amit gyorsít. FF3.6.8 az stabil még jó hogy nem vagy le. Továbbá nekem még a 6-os Chrome is talán csak 1szer állt le hónapok óta. KB azóta van meg mióta kiadták.

Airbus A380
Én nem tudtam olyat csinálni operába csak hasonlót. De az nem ua. -- Elõnye még az 1szerûség stb stb. szóval van még. A kinézet meg kinek elõny kinek nem. Nekem nagyon tetszik.

Airbus A380
Akkor jól vettem észre, nekem is feltûnt anélkül gyorsabb...

Egyébként az opera fórumba megoldották nekem az orbit problémáját és jó a Chrome-hez is nem kell semmiféle kieg..

Ability
Erre a legjobb példa a Firefox. Régebbi gépeken kimondottan jól teljesít, esetenként lealázza a Chrome-ot is. Újabb gépeken totális csõd, iszonyat lassú. Ennek oka szerintem a multicore rendering-re vezethetõ vissza. A Chrome egy modern böngészõ, modern gépeken és modern operációs rendszereken érzi jól magát. Ilyen körülmények között a Firefox egy bloated szarkupac. Ettõl eltérõ környezetben pedig egy Chrome-gyilkos.

Tehát hol az igazság? Valahol az Opera környékén, egyedül õk csinálták meg ilyen univerzálisra a dolgot. Ettõl függetlenül az Opera sem habos torta, én például hülyét kapok a több éve jelenlevõ "betöltés alatt minden akad és lassú" bugtól.
Ability
Minden szoftverre jellemzõ hogy más-más körülmények között eltérõen teljesítenek. Szóval elhiszem hogy nálad nem a legjobb. Ettõl függetlenül valóban fejlett böngészõ és valóban gyors is, csak ez nem egy egyetemes igazság. Mint ahogy a többi alternatívára sem lehet ráhúzni ilyet.
lck
Nyilván lehet hogy nincs igazam. Csak a saját tapasztalataim alapján szerzett véleményemet elmondom el. Tõlem aztán használhat mindenki amit akar. Elismerem a google érdemeit - google keresõt és gmailt használok. De ez nem jelenti számomra hogy feltétel nélkül elfogadom a cég minden termékét. Hidd el, az elsõk között voltam aki feltette már a chrome bétáját - akkor amikor még sokan azt sem tudták hogy létezik. Használom és érzem hogy nem olyan mint amilyennek leni kéne. Közben meg olvasom hogy - legjobb - leggyorsabb - legmodernebb. Csak nem tapasztalom - de a nép meg elhiszi - és ezt ügyes manipulálásnak tartom. Ettõl szakad el a cérna néha nálam.
Ability
Az Operások áltimét érvelése... Kár hogy semmi jelentõsége és hátránya nincs ennek a megoldásnak, üres vádaskodás.

Egy dolgot nem értek. Én elismerem az Operát, anno nagyon sokáig használtam, a mostani új kiadásokkal pedig végre visszanyerte régi fényét. Miért olyan nagyon fontos hogy válasszunk a két oldal között? Miért olyan nagyon fontos meggyõzni egymást hogy mindenki hülye csak (én|te) nem?
lck
Arra nem képes hogy a Program Files-ba települjön. A frissítés után a régi verzió mappáját meg otthagyja szemétnek.
lck
Mert miért végzi jobban ? Egy feltett alap FF is tökéletesen kielégíti azokat.
lck
10.61-es Operában semmiféle instabilitást nem tapasztaltam. De hozzáteszem 3.6.8-as FF-ban sem. Nálam ezeknél nincs olyan hogy lefagyás. ( hú a macska rúgja meg a chrome leállt ) A kb 2 éve meglévõ és frissülõ Opera és FF profil ellenére sem. Az Adblock meg az urlfilter érzésre az Operát és FF-t is gyorsítja, sõt a FF-os NoScript is gyorsít. Ch-nál ezt nem mondhatnám el.
Ability
Kinek az igényeirõl beszélünk? Az átlagembernek bõven elég a Chrome tudása. Ezeket pedig -- bocs, de -- jobban végzi.
lck
Persze - legjobb 5-ben van. 😊)
FF-nak meg Operának bármikor beállítok hasonlóan kényelmes kinézetet. Aztán ezzel el is fogytak a nagy elõnyök.
Ability
Az AdBlock csak lassít minden böngészõ alatt. Lehet kevesebb szart tölt be a háttérben, viszont a szûrési feladat elvégzése visszafogja a teljesítményt.
Ability
Nézd, lehet hogy a Chrome egy fapados böngészõ, erre találták ki, az Operának más célközönsége van. Viszont a Chrome az "egyszerû és gyors böngészõ" kategóriában nagyon is jó. Mellesleg ironikus, hogy pont a mostani instabil Opera kiadások után nyilatkozol ilyet. Mondom ezt úgy, hogy közben maximálisan elismerem az Opera munkásságát, illetve tisztában vagyok a mostani zavaros körülményekkel.
Airbus A380
Nem trágya az. Az 1ik legjobb böngészõ a Chrome. Kinézetbe pl verhetetlen. De tény hogy aí 4-es FF-hez meg a legújabb operához nézve nekem lassabbnak tûnik a 6-os még adblock-al is.

lck
Csak azért írtam, mert meg õrülök tõle hogy a reklámmal elkábított chrome fanok a saját szemüknek sem hisznek és csak fújják a hülyeséget a chrome csodálatos tulajdonságairól. Közben egy tránya. A Firefox és Opera 3 hete kinyomott, megcserepesedett szarába sem léphet. ( üssetek agyon )
Ability
Utána meg a Safari, legvégül pedig az IE6. -.-"
Airbus A380
Pedig igaza van 😊 Érzetre sajnos a 6-os is lassú. Az opera a leg gyorsabb 😛

De holnaptól a 4-es FF lesz 😄

lck
Érzéki csalódás - A chrome-nál nincs gyorsabb a világon. 😊)))
Miért van az hogy a Chrome 5 lassabban tölti be az oldalakat mint például az Opera 10.61 vagy Firefox 3.6?
Szervusztok Idavid,Airbus A380!
Köszönöm a segítségeteket.

Üdvözlettel: gy?jt?

Airbus A380
"
2. ha az új lapon megjelenõ 8 képre gondolsz, azok maguktól frissülnek, ahogy látogatod az oldalakat"

Azokat meg úgy húzkodod az egérrel ahogy tetszik. a Rajz szög vagy miaz, al tudod õket rögzíteni és akkor nem törli amikor takarítod a böngit.

1. könyvjelzõ kezelõben találsz egy rendezés gombot, ott kiválaszhatod a cím szerinti rendezést (a mappákat szerintem kézzel kell rendezned)

2. ha az új lapon megjelenõ 8 képre gondolsz, azok maguktól frissülnek, ahogy látogatod az oldalakat
Szervusztok!
Ismerkedek a Google Chrome böngészõvel.
Ezidáig két funkcióját nem tudtam megfejteni:
1./ Hogyan lehet a Könyvjelzõk könyvtárait és/vagy a Könyvjelzõket abc sorrendbe rendezni?
2./ Hogyan lehet az Indexképeket feltölteni?
A segítséget elõre is köszönöm.

Üdvözlettel: gy?jt?

Airbus A380
Vagy FF-t <#mf1>. azért köcce.

A link figyelõ be van állítva., De nem reagál.

Mardel
Vagy beállítod flashgetben hogy vágolapról alinkeket is kezelje és csak limásolod a linkjét annak amit tölteni szeretnél és elõgrk a flashget.
Vagy IE tabot használsz azon az oldalon ahonna le szeretnél tölteni (flashgetben meg beállítod az IE figyelését).

Vagy oylan letöltés vezérlõt használsz ami támogatja a chromeot.
pl.: Free Download Manager, Orbit Downloader.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Airbus A380
Üdv. Hogy lehet a Chrome-t rávenni hogy amiket letöltök azt ne a Chrome töltse le hanem flashget-el tegye? köszi .

Airbus A380
Nekem is fenn van de nem azt nyúzom, ha meg beindítom nem az aktuális állapotát nézem. Azt hittem már rég béta 😊

péntektõl béta, én azt használok
Airbus A380
Nekem tetszik én azt remélrm marad. De ez csak az én ízlésem. Sokaknak a 4-es FF se jön be , én megõrülök érte. 😊

ui: még mindig DEV? a 6.

6-os chrome külsõre nekem egyáltalán nemjön be. kár, hogy nem maradt csak dev

ctrl+shift+b kombó vajon miért volt útban? :S
a 800px széles bookmarks menü meg remélem csak vicc
Airbus A380
GOOGLE szoftvermérnökök 1 bemutatón állítólag 5 perc alatt csináltak 2 darabot. (2 mérnök fejenként 1-et azt hiszem)

Máté94
Chrome-ba mit kell állítani, hogy a gifek ne legyenek olyan lassúak? Látszik, hogy más böngészõkhöz képest lassabban mozognak.
Jim Morrison
megneztem, es azt kell, hogy mondjam, sokkal egyszerubb chromehoz kiegeszitot irni, mint gondoltam.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

Airbus A380
Viszont 'Ability' Azt mondja és ebben részben igaza van hogy ilyen rendszerekre se okos dolog rábízni a belépõ idet mert védhetik akármien szigorúan olyan nincs hogy bomba biztos védelem. Ha jól tudom törték már fel a microsoft és a google szervereit is , pedig gondolom ezeknél nem a sarki informatikai szakközép végzõseinek a feladata a rendszer védelme.

Ettõl függtlenül én inkább tárolok a lastpass-ba fórum meg cset jelszókat minthogy azt amit én fejben tudok tartani, feltörje 1 15 éves 5 perc alatt.

pxxl
ugyanezt mondta õ is 😊

All hail the double x!

hzsolt
"Viszont a tárolt jelszavakat kinyerni az adatállományokból egyik böngészõ esetében sem probléma. "

Sajnos ez már nem igaz. Épp a mostani BlackHat konferencián mutatták meg, hogy egy kártékony oldalra érkezve javascripttel kinyerhetõ a tárolt jelszó a böngészõkbõl.

Ha biztonságot akarsz, vagy fejben megjegyzed, vagy jelszókezelõ alkalmazást használsz. (pl. a LastPass elég sok böngészõn elérhetõ)

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

SirAlo
Jah es a Silverlight lejatszonal is ugyanigy eltolja , flashhoz mar talaltam egy addont ami javitsa Link

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
Akkor lehet a chromeba beepitett flash hibas, hol tudom megnezni hogy a chrome hanyas flasht hasznal ? Es hogy tudom lecserelni ? mert a chromeba mar alapbol benne van a flash:|

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Airbus A380
Eszembe sincs a jelszavaimat a netre szinkronizálni😊 Sem a könyvjelzõimet, bár elismerem sokaknak hasznos lehet. És a GOOGLE-bõl márcsak ki nézem hogy adnak a biztonságra . (tudom nem tökéletes)

Ability
Igen, rákérdez, ki tudod választani hogy pontosan miket szinkronizáljon. A böngészõ a külsõ támadókkal szemben igen jó védelmet kínál, de mivel nem létezik tökéletes védelem és nem is feltétlen a böngészõdön keresztül férkõznek az adataidhoz, így ez mind lényegtelen. Egyébként egyelõre a Chrome szenved a legkevesebb ismert biztonsági hibától, a vírusok és kémprogramok ellen fejlett védelmet kínál. Itt jegyezném meg hogy érdemes Win7-et használni, a Chrome kimondottan a Win7 új biztonságtechnikai megoldásaira épül. Régebbi OS-ek alatt is hatékony, de Win7 alatt jobban integrálódik a rendszerbe, hatékonyabb módszereket kínál védekezés céljából az OS.
Airbus A380
szinkronizálni tudtommal csak az én engedélyemmel teszi nem ? Gondolom megkérdezi... (azt hiszem ímél címet kell neki megadni.) Igen kb az érdekelt hogy a netrõl feltörhetõ e a Chrome vagy bárhogx kinyerhetõ e a password ha tárolja. (ismétlem kívülrõl netrõl nem az ha v-ki a géphez ül)

Ability
Ami a teljes OS-re vonatkozik. A jelszókezelõ nem biztonságos olyan értelemben, hogy aki a gép elõtt ül az megnézheti. Ilyen értelemben véve az Opera az egyedüli jó böngészõ. Viszont a tárolt jelszavakat kinyerni az adatállományokból egyik böngészõ esetében sem probléma. Tehát az egyedüli szempont szerintem csak annyi hogy ne lehessen megnézni a böngészõben sem, ez pedig az Operát kivéve mindenhol bukik. Ami a Chrome-nál még kényesebb lehet a jelszavakat szinkronizálása, ez kb. olyan mint a LastPass szolgáltatása.