Egy böngésző a Google-től.
  • KranaZoli #3046
    :)

Fijjugok!

Következő Firefox-os addon-oknak nem találtam még Chrome-os megfelelőt. Mivel Nekem csak pár napos tapasztalatom van ezért Hozzátok fordulnék.

1.) Böngészés közbeni hangesemények (Fox: Navigational Sound)
    2.) Tab fülek görgetése (Fox: Tab Mix Plus)
    3.) Tab fülek preview nézete (Fox: Tab Scope)
    4.) Vmi letöltés Manager féle (Fox: Download Manager esetleg + Download Statusbar)

+1.) Vmi kieg, ami rögtön megnyitja a Chrome beépített Feladatkezelőjét.

Más

Amiket még nem értek teljes mértékben a Chrome-ban:

5.) Hogyan történik a használt kieg-ek frissítése? (találtam vmi auto addon manager féleséget de egyelőre nem tettem fel)

6.) Hogyan is történik Magának a Chrome böngészőnek a frissítése?! Van off-line telepítő is, vagy "csak" ez a websetup?!

7.) Hogyan tudom lementeni a Chrome-os kiegészítőim, beállításaim, stb... (látom van benne Sync de nem tudom milyen?!)

+2.)

Van-é vmi olyan hibája(bug-ja) a Chrome-nak, amit jó tudni?! Pl. Fatal írta Firefox topic-ba, hogy sok RAM-ot eszik - viszont nem tapasztalt Memory Leak-et?! Van-é itt is olyan addon mint fox-nál az AdBlock ami leak-el?! A Zoom kiegekből kaptam du-n egy nagy adag lórúgást. :D

Egyelőre feltettem egy raklapnyi kieget. Fox alatt is használtam egy raklapnyit. :) Van 4GB elférnek benne, de a leak az valóban nem jó dolog.

Ezek vannak most fenn:

AdBlock - Verzió: 2.3.14
    The most popular Chrome extension, with over 2 million users! Blocks ads all over the web.

Chrome Options - Verzió: 1.0
    Opens the Chrome options settings in a new tab.

Downloads - Verzió: 1
    Access the Downloads window directly from the toolbar

Drag and Go - Verzió: 1.7.0.1
    Super Drag and Go, plus 6 most frequently used gestures with left mouse.

DropBox - Verzió: 1.0
    Access your DropBox account and files straight from your Chrome toolbar!

Extensions Home Page - Verzió: 1.0
    Opens the Google Chrome Extensions Home Page in a new tab

Forecastfox - Verzió: 2.0.10
    Get international weather forecasts with this highly customizable extension

Go Extensions - Verzió: 0.1
    Quick access to the Extensions Control Panel directly from the toolbar

History Button - Verzió: 1.0
    HistoryButton creates a shortcut to the chrome:history page.

Neat könyvjelzők. - Verzió: 0.8.6
    Egy elegáns popup könyvjelző fa.

Scroll To Top Button - Verzió: 6.0.0
    Adds a scroll to top or bottom button.

Sexy Undo Close Tab - Verzió: 7.0.3
    Accidentally closed your last tab? Tired of losing tabs in Incognito? Don't

Ultimate Chrome Flag - Verzió: 0.3.7
    This extension displays country or region name, Geo, Google PageRank, Alexa Rank and WOT info for the websites you're visiting.

WOT - Verzió: 1.0.4
    Web of Trust is a safe browsing tool, which warns you about risky sites that cheat customers, deliver malware or send spam.

X-notifier (Gmail, Hotmail, Yahoo, AOL ...) - Verzió: 0.8.1
    Notifier for Gmail, Hotmail, Yahoo, AOL and so on

Ez így gondolom jó sok és még mindig lennének olyanok melyeket feltennék. :)

Amik fentebb vannak és Ti is használtok ilyen kieg-eket, akkor van-é vmelyik helyett jobb választás?! VAGY! A fentiek között olyan, amely tök felesleges mert pl. alapból tudja a Chrome és már nincs értelme. (nem arra gondolok, hogy felesleges - mint megnyitja az Options-t; Kiegészítők ablakot; stb...)

Ami helyett még mindig azt írom, hogy jobb lenne vmi más, az az úgy látszik kevesek által használt Scroll To Top Button. :(

Ill. melyik kieg-et használjátok Smooth Mouse kieg-ként. Ebből is több fajtát találtam nem tudom melyik lenne jó, jobb választás?!

Huhh. Asszem mára és egy ideig ezek lennének a kérdéseim!

BIG HUG!