Egy böngésző a Google-től.
-
:)
Fijjugok!
Következő Firefox-os addon-oknak nem találtam még Chrome-os megfelelőt. Mivel Nekem csak pár napos tapasztalatom van ezért Hozzátok fordulnék.
1.) Böngészés közbeni hangesemények (Fox: Navigational Sound)
2.) Tab fülek görgetése (Fox: Tab Mix Plus)
3.) Tab fülek preview nézete (Fox: Tab Scope)
4.) Vmi letöltés Manager féle (Fox: Download Manager esetleg + Download Statusbar)
+1.) Vmi kieg, ami rögtön megnyitja a Chrome beépített Feladatkezelőjét.
Más
Amiket még nem értek teljes mértékben a Chrome-ban:
5.) Hogyan történik a használt kieg-ek frissítése? (találtam vmi auto addon manager féleséget de egyelőre nem tettem fel)
6.) Hogyan is történik Magának a Chrome böngészőnek a frissítése?! Van off-line telepítő is, vagy "csak" ez a websetup?!
7.) Hogyan tudom lementeni a Chrome-os kiegészítőim, beállításaim, stb... (látom van benne Sync de nem tudom milyen?!)
+2.)
Van-é vmi olyan hibája(bug-ja) a Chrome-nak, amit jó tudni?! Pl. Fatal írta Firefox topic-ba, hogy sok RAM-ot eszik - viszont nem tapasztalt Memory Leak-et?! Van-é itt is olyan addon mint fox-nál az AdBlock ami leak-el?! A Zoom kiegekből kaptam du-n egy nagy adag lórúgást. :D
Egyelőre feltettem egy raklapnyi kieget. Fox alatt is használtam egy raklapnyit. :) Van 4GB elférnek benne, de a leak az valóban nem jó dolog.
Ezek vannak most fenn:
AdBlock - Verzió: 2.3.14
The most popular Chrome extension, with over 2 million users! Blocks ads all over the web.
Chrome Options - Verzió: 1.0
Opens the Chrome options settings in a new tab.
Downloads - Verzió: 1
Access the Downloads window directly from the toolbar
Drag and Go - Verzió: 1.7.0.1
Super Drag and Go, plus 6 most frequently used gestures with left mouse.
DropBox - Verzió: 1.0
Access your DropBox account and files straight from your Chrome toolbar!
Extensions Home Page - Verzió: 1.0
Opens the Google Chrome Extensions Home Page in a new tab
Forecastfox - Verzió: 2.0.10
Get international weather forecasts with this highly customizable extension
Go Extensions - Verzió: 0.1
Quick access to the Extensions Control Panel directly from the toolbar
History Button - Verzió: 1.0
HistoryButton creates a shortcut to the chrome:history page.
Neat könyvjelzők. - Verzió: 0.8.6
Egy elegáns popup könyvjelző fa.
Scroll To Top Button - Verzió: 6.0.0
Adds a scroll to top or bottom button.
Sexy Undo Close Tab - Verzió: 7.0.3
Accidentally closed your last tab? Tired of losing tabs in Incognito? Don't
Ultimate Chrome Flag - Verzió: 0.3.7
This extension displays country or region name, Geo, Google PageRank, Alexa Rank and WOT info for the websites you're visiting.
WOT - Verzió: 1.0.4
Web of Trust is a safe browsing tool, which warns you about risky sites that cheat customers, deliver malware or send spam.
X-notifier (Gmail, Hotmail, Yahoo, AOL ...) - Verzió: 0.8.1
Notifier for Gmail, Hotmail, Yahoo, AOL and so on
Ez így gondolom jó sok és még mindig lennének olyanok melyeket feltennék. :)
Amik fentebb vannak és Ti is használtok ilyen kieg-eket, akkor van-é vmelyik helyett jobb választás?! VAGY! A fentiek között olyan, amely tök felesleges mert pl. alapból tudja a Chrome és már nincs értelme. (nem arra gondolok, hogy felesleges - mint megnyitja az Options-t; Kiegészítők ablakot; stb...)
Ami helyett még mindig azt írom, hogy jobb lenne vmi más, az az úgy látszik kevesek által használt Scroll To Top Button. :(
Ill. melyik kieg-et használjátok Smooth Mouse kieg-ként. Ebből is több fajtát találtam nem tudom melyik lenne jó, jobb választás?!
Huhh. Asszem mára és egy ideig ezek lennének a kérdéseim!
BIG HUG!