Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
Chrome-al biztonságos a jelszavakat megjegyeztetni? Mert én csak a FF-rõl tudom hogy nem ajánlott. (2006-ba se volt már az. <#vigyor2>)

Chrome-ék meg a biztonságukat hírdetik meg a feltörhetetlenséget.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

pxxl
engem csak azzal idegel, hogy ha pl változtatok egy scriptet egy oldalon, akkor nem mindig hajlandó az új scripter figyelembe venni, hanem a régit hozza valamiért, de mással is elõfordult, hogy nem frissítette. flash, képek stb. :/

All hail the double x!

kakateve
Nálatok nem rendetlenkedik a Chrome??
Nálam valami baja van mióta újra raktam a rendszert. Állandóan összeomlik! :S

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

Ability
Régen voltak vele egyedül problémák, akkor is csak a teljesítmény terén. A Flash nagyítása általában minden böngészõ alatt bugos kicsit. Nem tudom pontosan miért, szerintem itt több fronton bukik a dolog, tuti köze van a Flash tartalomnak is a szituhoz. Meg hát érdemes a legújabb kiadást használni a Flashplayerbõl is. Illetve a Chromeból sem árt a stabil kiadás használata. Nekem eddig olyan problémám volt, hogy a gombok kattintható "hitbox" része máshova volt pozicionálva. Ez viszont több böngészõben is problémás volt.

A lényegi dolog a következõ: a böngészõnek nem sokat kell foglalkoznia a Flash tartalmak kezelésével, implementálásával. Az csak egy objektumként van betéve, a megjelenítést egy külsõ Flashplayer plugin végzi. A kettõ között kell valamilyen átjárhatóságnak lennie, de többnyire a pluginnak kell illeszkednie az adott böngészõhöz.
letöltöl egy portable-t és azt adod meg az ikon céljának <#idiota>

Miguel125: ott a szinkronizálás, bár ha jól tudom az még egyelõre az nextensionöket nem menti
a puzzle cucc meg csak reklám, pár nap használat után eltûnik
Ability
Nem tudom milyen backup programra gondolsz. Ha valamilyen külsõ fejlesztés, akkor nem tudok válaszolni, nem ismerem. Az új bétákban és a hamarosan megjelenõ stabil kiadásban már lehetõség lesz az összes adatod szinkronizálására. Kedvencek, témák, bõvítmények, elõzmények, stb. Az tényleg mindent menteni fog.
Ability
Nincs a kivételek közé téve az oldal?
Ability
Egy idõ után eltûnik, friss telepítés után látszódik csak, egyfajta figyelemfelkeltõ hatása van az újoncok számára.
Ability
Nem, ellenkezõleg, gyorsítanak a stabil kiadási ciklusokon. A fõverziószám pedig nem igazán tükrözi a fejlesztések milyenségét. Gyorsan fejlõdik, de nem mindegyik kiadás nagy elõrelépés. Egyébként valóban fejlett és innovatív böngészõ.

A problémád érdekes. A háttérben való frissítés nem jár ilyen hatásokkal. Volt pár anomália azoknál, akik hirtelen átálltak a bétaverziókra, de az sem volt ennyire súlyos. Ilyen egyébként elõfordul olykor, egy friss indítás után azonban helyre szokott állni. Az új bétákban már minden adatodat szinkronizálhatod, szóval a jövõben ilyen nem fordulhat elõ, azonnal helyreállítaná magát. Szerintem egyébként ez pont egy kivétel, valószínûleg nem fordul elõ újra veled sem.
Ability
A telepítéssel nem kellene problémáznia, a mûködéssel lehetnek gondok inkább. Vagy nem frissítik a bõvítményt, vagy pedig pont ellenkezõleg, elõre dolgoznak a fejlesztõk és csak az újabb verziók alatt mûködnek helyesen. De akár a bétaváltozatok hibájából is adódhat ilyen.
xxdani
Sziasztok. Vóna egy hülye kérdésem. Hogy akkor minek teszem fel? Mert hátha van megoldás. Tehát van olyan bõvitmény ahol be lehet állítani különbözõ felhasználókat? Persze persze állíthatnék be a windows-ba külön felhasználói fiókokat, de azt nem akarok.Egyszerûen arra a pár napra amíg nem tartózkodok itthon valami módon szeretném megvédeni az oldalakat amiket nézek (és ahova be vagyok jelentkezve) az illetéktelen látogatóktól. (Nem szeretném törölni a jelszavakat meg stb.)

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

SirAlo
De azthiszem meg nagyitas nelkul sincs egeszen a helyen a flash :| egy katasztrofa a flash chromeba nalam

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
nekem ha kinagyitom az oldalt a flash dolgok elmozdulnak vagy ossze omlanak nem tudom😞 pl. egy chat ablak van egy oldalon ha nem nagyitok az oldalon tudok irni bele de ha nagyitok mar kattintok oda ahova lehetne irni de nem csinal semmit , jobb klikk es ha pl. jobb oldalt van az ablak bejon az oldal tetejere Ez a flash zoom in stb ... a chrome bugos?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Google chrome backup prog. mindent ment? Mármint a személyes beállításokon kívül az extensionokat és azok beállításait is?

infidel

Kontrakcio
sziasztok. Az iylenek miatt :S kénytelen voltam felrakni a flashblockot, de ha az aktuális oldalra lépek elinditja ezt a szutykot... pedig beállitásoknál elvileg aktivnak kéne lennie

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Az mitõl függ, hogy az "új lap" oldalon jobb alsó sarokban elérhetõ-e a kiegészítõk oldal puzzle szerûen vagy nem? Frissen telepített chrome-nál ott van, de a régebbin már nincs.

infidel

Szerintem viszont azt (is) tükrözi, hogy a legjobban fejlõdõ böngészõprogram. Szinte megjelenésétõl fogva verte a mezõnyt a gyorsaságával (ami azóta méginkább észrevehetõ) az egyszerû megjelenését is szépen veszik át, lásd FF4.

Bár a fõ verziószámot tényleg sûrûn növelik (hamarosan lesz Chrome 20?!😄) de eddig minden új verziószámnál komoly újítások voltak - mentségükre szólva. Szerintem majd visszavesznek azért majd késõbb.

Sziasztok
2 napja telepítettem a Chrome-ot, beállítottam szinte mindent amit szerettem volna. (pepecseltem a könyvjelzõkkel is; importáltam, áthelyeztem, stb.)
Aztán ma indítom el, és minden alapra állt vissza (letöltési mappától kezdve a könyvjelzõk eltünéséig)

Ez mitõl lehet? eddig nem használtam Chrome-ot, de ha naponta kell beállítanom mindent akkor hanyagolom. Nem lehet, hogy új verzió jött ki és azért? mert tudtommal észrevétlenül frissít. (bár ettõl még nem kellene elszállnia a dolgoknak)

Shep
Ja megvan, köszi. Majd kiszúrta a szememet, de nem vettem észre 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a motorháztetõs beállításoknál
Shep
Ezt az automatikus fordító frászkarikát, hogyan tudnám kikapcsolni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Airbus A380
Chrome-ra se ? Én a klónoknál vettem észre hogy nem engedi.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

akyyy
miért van az, hogy rengeteg bövvvvvítményt nem lehet telepíteni?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ez az? vagy van ilyen is
Sziasztok,

Nagyon keresem a Currency Converter -t (kék kis EURO emblémával).
Kiterjesztések böngészõjében azt jelzi: NOT FOUND

Nem tud valaki valami elérhetõséget?

Elõre is köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Ability
Dehogy, miért is lenne muszáj?! Ki kötelezi õket? A Chrome estében gyakorlatilag teljesen mindegy a verziószám, a háttérben frissíti magát, nincs is jelentõsége, mindenki a legfrissebbet használja kötelezõ érvényûen. Kivéve azok, akik valamilyen módon letiltották a frissítést vagy egy alternatívát használnak.

Itt van pl. az MPlayer projekt, rengeteg program épül az õ megoldásaikra. Három év alatt sikerült elérni hogy kiadjanak 2 darab frissítést. Persze a fejlesztés zárt ajtók mögött folyamatosan zajlik, minden nap adnak ki új SVN verziót. Õk kimondottan azt vallják, hogy "sosincs kész program", ennek megfelelõen nincsenek hivatalos kiadások, minden nap publikálják a legfrissebb fejlesztéseket, de nincsenek kiadási ciklusok. Sokan emiatt kicsit morcosak is, ennek köszönhetõen sikerült kikényszeríteni hogy adjanak ki egy új RC verziót, ami nem mellesleg egy 1 évvel ezelõtti kiadás volt már a publikáció napján is. Ettõl függetlenül mindenki fejleszthetne a legfrissebb verziókra, de sok fejlesztõ hivatalos kiadással akar dolgozni, pedig olyan náluk nem igazán létezik.
Airbus A380
A szakértõk szerint muszáj nekik nagyobb frissítéseknél új ver. számot adni.

Airbus A380
Na majd ha teljesen úgy szûr ahogy a FF-s talán ránézek a Chrome-ra 😊

bertino
szerintem tok poenos, ez a verzioszam rendszer mellesleg tokeletesen tukrozi a komolytalansagot.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lehet nem ártana már kicsit lelassítaniuk a fõverziószámváltást, vagy 2-3 év múlva már tényleg chrome 15/20-at fogunk használni?
Ability
Nem tudom, nem is nagyon érdekel a téma. Elvileg már a javascript inline textnode hirdetéseket is szûri, szóval a megfelelõ háttér adott lenne ehhez is.
Airbus A380
És kiszûri a googlenek pl a kémkedõs vacakjait és hasonlókat ? Mert a FF-s adblock az ilyeneket is távol tartja.

Ability
A Chrome-os AdBlock lassan utoléri a Firefox-os nagytesót, immár azelõtt kiszûri a reklámokat hogy azok elkezdenének letöltõdni. Ez már régóta elérhetõ, elvileg most lépett ki a beta idõszakból. Másik hír hogy újfent gyakrabban kapunk majd stabil kiadásokat, 6 hetes ciklusok formájában.

+1 Firefox új fícsõr
Jim Morrison
megvan (ctrl+0)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Hogyan kell az eredeti nagyitast visszatenni? (100%)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Solten
tuzfal3
Megoldódott...

Opel Movano 2.8DTi

zeli
Jön fel szépen a Chrome, 9,2 %-on van már!😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

tuzfal3
Sziasztok.Április óta használom a google chrome-ot, és elõjött a mai napon egy probléma.Ha lapfület szeretnék váltani és ráklikkelek a lapfülre akkor bezárja azt.A beállítások menü se jön elõ sehogy.Újra telepítettem de újra fenn áll a probléma.Az IE-t és a Firefoxot utálom...Valaki tud segíteni?Elõre is köszönöm.

Opel Movano 2.8DTi

akyyy
Olyan mûködö plugin nincs, amivel statisztikát lehet megnézni mik voltak a leglátogatotabb oldalak nálam?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
adjatok már valamit arra, hogy ha az egér görgöjével kattintok itt sg-n topikra, ne kétszer hozza be hanem csak uj lapon????????

slime001
Én is erre gyanakodtam, lefrissítettem, de ugyanaz. Na mind1 majd még próbálkozok. Köszi.

AVIRA - \"More than security.\"

szerintem a flash miatt van, tegnap velem is elõfordult, de elõtte még nem vettem észre
slime001
Én mostanában ha nézek egy videót youtube-on, vimeon vagy akárhol kifagy 1 résznél és ha újratöltöm se megy onnan tovább. Valaki találkozott már ezzel? Mi lehet a probléma?

AVIRA - \"More than security.\"

Köszönöm szépen!

Airbus A380
motorháztetõ alatt a betûtípusok résznél.

Hali, valaki megmondaná hogyan lehet átállítani azt hogy pl amit itt írok nem húzza alá pirossal? Köszi! Sorry hanemrég leírtátok, de lusta vagyok... legalább én bevallom! 😊

Airbus A380
Mióta van benne magyar helyesírás nézõ ? Az 5-üs óta ugye ? (csak azért hogy a Dragon-ba mikor kerül be meik verziónál)

Airbus A380
Igen erre is rájöttem egy 20 perces vidit simán ott hagy.

köcce.

FLV-t nem szoktam találni viszont ha meg akarom tartani amit pufferel, akkor elõtte kitakírattatom vele a dolgait a cache könyvtárat (ekkor ugye ûrít) aztán meg kikeresem a legnagyobb fájlt átírom flv-re és ált. jó.

Ability
Egy .flv kiterjesztésû állományt kell keresned, nem a nyers videofájlt. Bizonyos limit alatt pedig a program zárásakor sem törli, folyamatosan cserélõdnek az állományok, az apró és gyakori fájlok megmaradnak.