Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chrome-ék meg a biztonságukat hírdetik meg a feltörhetetlenséget.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
All hail the double x!
Nálam valami baja van mióta újra raktam a rendszert. Állandóan összeomlik! :S
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
A lényegi dolog a következõ: a böngészõnek nem sokat kell foglalkoznia a Flash tartalmak kezelésével, implementálásával. Az csak egy objektumként van betéve, a megjelenítést egy külsõ Flashplayer plugin végzi. A kettõ között kell valamilyen átjárhatóságnak lennie, de többnyire a pluginnak kell illeszkednie az adott böngészõhöz.
Miguel125: ott a szinkronizálás, bár ha jól tudom az még egyelõre az nextensionöket nem menti
a puzzle cucc meg csak reklám, pár nap használat után eltûnik
A problémád érdekes. A háttérben való frissítés nem jár ilyen hatásokkal. Volt pár anomália azoknál, akik hirtelen átálltak a bétaverziókra, de az sem volt ennyire súlyos. Ilyen egyébként elõfordul olykor, egy friss indítás után azonban helyre szokott állni. Az új bétákban már minden adatodat szinkronizálhatod, szóval a jövõben ilyen nem fordulhat elõ, azonnal helyreállítaná magát. Szerintem egyébként ez pont egy kivétel, valószínûleg nem fordul elõ újra veled sem.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
infidel
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
infidel
Bár a fõ verziószámot tényleg sûrûn növelik (hamarosan lesz Chrome 20?!😄) de eddig minden új verziószámnál komoly újítások voltak - mentségükre szólva. Szerintem majd visszavesznek azért majd késõbb.
2 napja telepítettem a Chrome-ot, beállítottam szinte mindent amit szerettem volna. (pepecseltem a könyvjelzõkkel is; importáltam, áthelyeztem, stb.)
Aztán ma indítom el, és minden alapra állt vissza (letöltési mappától kezdve a könyvjelzõk eltünéséig)
Ez mitõl lehet? eddig nem használtam Chrome-ot, de ha naponta kell beállítanom mindent akkor hanyagolom. Nem lehet, hogy új verzió jött ki és azért? mert tudtommal észrevétlenül frissít. (bár ettõl még nem kellene elszállnia a dolgoknak)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nagyon keresem a Currency Converter -t (kék kis EURO emblémával).
Kiterjesztések böngészõjében azt jelzi: NOT FOUND
Nem tud valaki valami elérhetõséget?
Elõre is köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Itt van pl. az MPlayer projekt, rengeteg program épül az õ megoldásaikra. Három év alatt sikerült elérni hogy kiadjanak 2 darab frissítést. Persze a fejlesztés zárt ajtók mögött folyamatosan zajlik, minden nap adnak ki új SVN verziót. Õk kimondottan azt vallják, hogy "sosincs kész program", ennek megfelelõen nincsenek hivatalos kiadások, minden nap publikálják a legfrissebb fejlesztéseket, de nincsenek kiadási ciklusok. Sokan emiatt kicsit morcosak is, ennek köszönhetõen sikerült kikényszeríteni hogy adjanak ki egy új RC verziót, ami nem mellesleg egy 1 évvel ezelõtti kiadás volt már a publikáció napján is. Ettõl függetlenül mindenki fejleszthetne a legfrissebb verziókra, de sok fejlesztõ hivatalos kiadással akar dolgozni, pedig olyan náluk nem igazán létezik.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
+1 Firefox új fícsõr
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Saor Alba
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Opel Movano 2.8DTi
AVIRA - \"More than security.\"
AVIRA - \"More than security.\"
köcce.
FLV-t nem szoktam találni viszont ha meg akarom tartani amit pufferel, akkor elõtte kitakírattatom vele a dolgait a cache könyvtárat (ekkor ugye ûrít) aztán meg kikeresem a legnagyobb fájlt átírom flv-re és ált. jó.