Egy böngésző a Google-től.
  • Ability
    Az Opera mindig is messze a legstabilabb böngésző volt. Az MS választóképernyője és a kényszerkiadás óta lett instabil, de ezt tudni is lehetett előre, félkészen adták ki. Most már lassacskán visszanyeri régi stabilitását, de pl. unix rendszerek alatt még mindig félelmetesen kiszámíthatatlan.

Youtube az SG-n: nekem gond nélkül megy, annyi hibát vettem észre zoom mellett, hogy a gombok mintha máshol helyezkednének el valójában mint ahol megjelennek. Ez pl. Opera alatt is előjött nekem, érdekes, lehet nem is böngészőtől függ. Régen meg mintha mindenhol jó lett volna, szóval tényleg érdekes. Amúgy ez a verzió alatt néztem: 6.0.468.0 (52591) Ubuntu 10.04

Airbus #2273: a Chome az összes többi programhoz hasonlóan szintén gyorsítótárazza a videót, a merevlemezen elérhető marad ideiglenesen. Valószínűleg addig, amíg be nem zárod a videós oldalt/fület. Ennek ellenére az újratöltés kérdése múlhat a videómegosztón is, nem csak a kliensen. Szóval a rövid válasz: igen, elérhető marad a gépeden az oldla bezárásáig, szóval nem kellene újratöltenie a tartalmat.