6043
Egy böngésző a Google-től.
  • Airbus A380
    Chrome-ra se ? Én a klónoknál vettem észre hogy nem engedi.
  • akyyy
    miért van az, hogy rengeteg bövvvvvítményt nem lehet telepíteni?
  • ldavid
    ez az? vagy van ilyen is
  • simonl #2317
    Sziasztok,

Nagyon keresem a Currency Converter -t (kék kis EURO emblémával).
    Kiterjesztések böngészőjében azt jelzi: NOT FOUND

Nem tud valaki valami elérhetőséget?

Előre is köszönöm

• Ability
    Dehogy, miért is lenne muszáj?! Ki kötelezi őket? A Chrome estében gyakorlatilag teljesen mindegy a verziószám, a háttérben frissíti magát, nincs is jelentősége, mindenki a legfrissebbet használja kötelező érvényűen. Kivéve azok, akik valamilyen módon letiltották a frissítést vagy egy alternatívát használnak.

Itt van pl. az MPlayer projekt, rengeteg program épül az ő megoldásaikra. Három év alatt sikerült elérni hogy kiadjanak 2 darab frissítést. Persze a fejlesztés zárt ajtók mögött folyamatosan zajlik, minden nap adnak ki új SVN verziót. Ők kimondottan azt vallják, hogy "sosincs kész program", ennek megfelelően nincsenek hivatalos kiadások, minden nap publikálják a legfrissebb fejlesztéseket, de nincsenek kiadási ciklusok. Sokan emiatt kicsit morcosak is, ennek köszönhetően sikerült kikényszeríteni hogy adjanak ki egy új RC verziót, ami nem mellesleg egy 1 évvel ezelőtti kiadás volt már a publikáció napján is. Ettől függetlenül mindenki fejleszthetne a legfrissebb verziókra, de sok fejlesztő hivatalos kiadással akar dolgozni, pedig olyan náluk nem igazán létezik.
  • Airbus A380
    A szakértők szerint muszáj nekik nagyobb frissítéseknél új ver. számot adni.
  • Airbus A380
    Na majd ha teljesen úgy szűr ahogy a FF-s talán ránézek a Chrome-ra :)
  • bertino
    szerintem tok poenos, ez a verzioszam rendszer mellesleg tokeletesen tukrozi a komolytalansagot.
  • ldavid
    lehet nem ártana már kicsit lelassítaniuk a főverziószámváltást, vagy 2-3 év múlva már tényleg chrome 15/20-at fogunk használni?
  • Ability
    Nem tudom, nem is nagyon érdekel a téma. Elvileg már a javascript inline textnode hirdetéseket is szűri, szóval a megfelelő háttér adott lenne ehhez is.
  • Airbus A380
    És kiszűri a googlenek pl a kémkedős vacakjait és hasonlókat ? Mert a FF-s adblock az ilyeneket is távol tartja.
  • Ability
    A Chrome-os AdBlock lassan utoléri a Firefox-os nagytesót, immár azelőtt kiszűri a reklámokat hogy azok elkezdenének letöltődni. Ez már régóta elérhető, elvileg most lépett ki a beta időszakból. Másik hír hogy újfent gyakrabban kapunk majd stabil kiadásokat, 6 hetes ciklusok formájában.

+1 Firefox új fícsőr
  • Jim Morrison
    megvan (ctrl+0)
  • Jim Morrison
    Hogyan kell az eredeti nagyitast visszatenni? (100%)
  • Solten
    Sok minden kimarad a Chrome 6-ból
  • tuzfal3
    Megoldódott...
  • zeli
    Jön fel szépen a Chrome, 9,2 %-on van már!:)
  • tuzfal3
    Sziasztok.Április óta használom a google chrome-ot, és előjött a mai napon egy probléma.Ha lapfület szeretnék váltani és ráklikkelek a lapfülre akkor bezárja azt.A beállítások menü se jön elő sehogy.Újra telepítettem de újra fenn áll a probléma.Az IE-t és a Firefoxot utálom...Valaki tud segíteni?Előre is köszönöm.
  • akyyy
    Olyan működö plugin nincs, amivel statisztikát lehet megnézni mik voltak a leglátogatotabb oldalak nálam?:D
  • akyyy
    adjatok már valamit arra, hogy ha az egér görgöjével kattintok itt sg-n topikra, ne kétszer hozza be hanem csak uj lapon????????
  • slime001
    Én is erre gyanakodtam, lefrissítettem, de ugyanaz. Na mind1 majd még próbálkozok. Köszi.
  • ldavid
    szerintem a flash miatt van, tegnap velem is előfordult, de előtte még nem vettem észre
  • slime001
    Én mostanában ha nézek egy videót youtube-on, vimeon vagy akárhol kifagy 1 résznél és ha újratöltöm se megy onnan tovább. Valaki találkozott már ezzel? Mi lehet a probléma?
  • csabbe94
    Köszönöm szépen!
  • Airbus A380
    motorháztető alatt a betűtípusok résznél.
  • csabbe94
    Hali, valaki megmondaná hogyan lehet átállítani azt hogy pl amit itt írok nem húzza alá pirossal? Köszi! Sorry hanemrég leírtátok, de lusta vagyok... legalább én bevallom! :)
  • Airbus A380
    Mióta van benne magyar helyesírás néző ? Az 5-üs óta ugye ? (csak azért hogy a Dragon-ba mikor kerül be meik verziónál)
  • Airbus A380
    Igen erre is rájöttem egy 20 perces vidit simán ott hagy.

köcce.

FLV-t nem szoktam találni viszont ha meg akarom tartani amit pufferel, akkor előtte kitakírattatom vele a dolgait a cache könyvtárat (ekkor ugye űrít) aztán meg kikeresem a legnagyobb fájlt átírom flv-re és ált. jó.
  • Ability
    Egy .flv kiterjesztésű állományt kell keresned, nem a nyers videofájlt. Bizonyos limit alatt pedig a program zárásakor sem törli, folyamatosan cserélődnek az állományok, az apró és gyakori fájlok megmaradnak.
  • Airbus A380
    Az világos, de sose találtam, akkor azért mert bezártam . köszi.
  • Ability
    Igen, írtam is korábban hogy hol találod meg.
  • Airbus A380
    Addig amég be nem zárom a fület elvileg a cache könyvtárból is bármi letöltött videót kibányászhatok nem ? (hisz most montad hogy rögzíti a lemezen)
  • Airbus A380
    köszi
  • Ability
    Az Opera mindig is messze a legstabilabb böngésző volt. Az MS választóképernyője és a kényszerkiadás óta lett instabil, de ezt tudni is lehetett előre, félkészen adták ki. Most már lassacskán visszanyeri régi stabilitását, de pl. unix rendszerek alatt még mindig félelmetesen kiszámíthatatlan.

Youtube az SG-n: nekem gond nélkül megy, annyi hibát vettem észre zoom mellett, hogy a gombok mintha máshol helyezkednének el valójában mint ahol megjelennek. Ez pl. Opera alatt is előjött nekem, érdekes, lehet nem is böngészőtől függ. Régen meg mintha mindenhol jó lett volna, szóval tényleg érdekes. Amúgy ez a verzió alatt néztem: 6.0.468.0 (52591) Ubuntu 10.04

Airbus #2273: a Chome az összes többi programhoz hasonlóan szintén gyorsítótárazza a videót, a merevlemezen elérhető marad ideiglenesen. Valószínűleg addig, amíg be nem zárod a videós oldalt/fület. Ennek ellenére az újratöltés kérdése múlhat a videómegosztón is, nem csak a kliensen. Szóval a rövid válasz: igen, elérhető marad a gépeden az oldla bezárásáig, szóval nem kellene újratöltenie a tartalmat.
  • Airbus A380
    Mostanába nekem se omladozik az opera, mondom ezt annak ellenére hogy a hátamon futkos a hideg mikor az opera fanok azzal jönnek hogy hát de ez biza nem omlik össze elbactad, user error és hasonlók,,,,,

De mostnába tényleg nem nagyon omlik össze. Bár azért néha szokása amíg a FF-nek nem.

LCK NEM ÁLLÍTGATTAM
  • Laceee
    Nem szokásom, lehet annak is a nagyítás tesz be (150%).
  • lck
    Opera nekem nem omlik soha. Lehet valamit belebuheráltál.
  • Laceee
    Énis operát használtam idáig, csak nagyon sokszor öszeomlik 1-2 oldalon 10,5 óta, vagy amióta megy ez a nagy sebesség mánia, ezért próbálkozok a chrome-al.
  • lck
    Aha - kösz ! Tényleg 110-en használok mindent.
    Azért hozzá teszem hogy FF és Opera alatt működik mindenféle nagyításnál.
  • Laceee
    Megvan a megoldás: állítsd vissza 100% a nagyítást.