Egy böngésző a Google-től.
  • sajtjani
    Szevasztok!
    Naponta benézek olvasgatni tippekért, okosságokért. Megjelenése napján lehúztam a Chrome-ot.
    Másnap létrehozott Penge egy Chrome blogot, fél évig az ő igen profi, hozzáértő útmutatásai alapján
    ismerkedtünk ,használtuk a böngészőt. Sajnos ezután az idióta Blog.hu törölte a blogot de Penge itt is
    kommentelt egy ideig aztán eltünt, valszeg megunta a sok fikázó önprofit. Pedig Ő ismerte legjobban
    a Chrome-ot ebben az országban. Szóval, pár nap után áttértem a Chromiumra / nem kell telepíteni! /
    és megtettem alapértelmezett böngészőnek, két naponta új build-okat töltök így valamivel előrébb
    járok mint a stab. dev-esek. Mindezt azért írtam hogy egy picit ismerem a dolgokat.
    Tudomásul kell venni hogy ma a Chrome a leg innovatívabb. legjobban használható böngésző a
    konkurrencia erőfeszítéseinek ellenére is, ha valaki tudja használni, amihez az itteni srácok hasznos
    segítséget tudtak eddig is adni: köszönet érte!
    NASCAR és barátai: Mi a büdös francot féltesz az historidon hogy a google a színes alsógatyád
    méretét is tudja??? Azt hiszed olyan fontosak vagyunk neki hogy dossziét vezet rólad? Nevetséges.
    Jobb ha tudod, félnivalód inkább az ISP-dtől van. Törvényi változásokkor tört másodpercek alatt
    kiad a hatóságoknak,mivel ők aztán tényleg tudnak rólad mindent, a google ehhez képest amatőr
    kémszervezet. Paranoiád megfékezéséhez használd a HostsMan fájlt, az egész google világot
    blokkolja / én pl. engedélyezem az összes google funkciót, nem érdekel az adatgyűjtés / vagy
    használda a Startpage Web Search keresöt!
    Bocs a hosszú léért de már kikívánkozott belőlem! Köszönöm hogy elolvastatok!