Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tanácsot szeretnék kérni tõletek, hátha valaki találkozott ezzel a hibával:
namármost, a megjelenés napján letöltöttem az installert amit naponta megteszek 😊 ugyanis el sem indul. Pár másodpercig homokóra aztán semmi. Itt a fótumban találtam a linket a napi "snapshot"-okról, ezt is mindennap letöltöm, hátha van változás. Az elsõ amit leszedtem elindult de 2 másodpercenként újraindult. A következõ már futott folyamatosan, egészen addig míg be nem írtam valamit a címsorba, ekkor újraindul. A mai verzió pedig szintén elindul, de két ablak is megjelenik belõle, aztán a windows a szokásos "a chromium hibát észlelt" hibával kilép 😞
Mi lehet a gond?
Itt van egy "Add to GReader" nevû link, azt dobd rá a könyvjelzõsorodra, és kész.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Nektek sikerult Default Web Browser-nek betenni a Chrome-ot? Nalam valamiert nem mukodik, a yahoo mailt a FF-ban nyitja meg tovabbra is
Mas is felfigyelt erre?
És kössz az ötletet. Majd FF-be importálom (régen használtam már, de talán még rémlik valami), és onnan Krómba.
Amúgy tetszik nekem ez a böngészõ. Gyors, egyszerû és nagyszerû. Az inkónyitós böngészés meg külön élmény. És ha belegondolok hogy ez még csak a 0.2 béta... 1.0-ig még nagyot szólhat, ha kitömködik a hiányosságokat. Opera után kimondottan frusztrál az egérmozdulatokkal való navigálás hiánya :-) Meg hogy nem tudom "színkezelni" olyanra amilyenre szeretném. No de nem panaszkodom pofás kis program :-)
Operából nem tud importálni, csak Firefoxból vagy IE-bõl (ahogy elnézem, simán fájlból sem tud). Szóval elõször varázsold át a könyvjelzõidet Firefoxba vagy IE-be (pl exportáld ki egy fájlba), és importáld onnan.
These are my friends, see how they glisten...
Én most fedeztem fel a következõt: Görgõ lenyomásával egy linken, új fülön nyílik meg a link.
Kérdésem a következõ: Ha én operából akarom átvarázsolni a kedvenceimet akkor azt hogy tudom megoldani? <#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
about:internets
about:version
about:stats
about:memory
about:plugins
about:histograms
about:cache
about:dns
about:network
about:crash
forrás
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
nekem drag and drop mûködik ugyanúgy
chrome meg kb. 20x gyorsabban indul, mint a FF3 (a 2-rõl nem is beszélve), weboldalak betöltésénél is villámgyors a chrome, viszont JS-ben épphogy ugyan, de elmarad a FF3-tól (nálam). Néha viszont kb. 0,5 másodpecenként folyamatosan kerregteti a vinyót lol és nem tudom miért 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha egy adott oldalhoz meg kellett adnom egy jelszót, majd abból nyitottam egy új fület, megint kért jelszót ... hmmm ... Aztán a popuablakokat (Amik kellenek nekem ...) nem azon a monitoron nyitotta meg amelyiken a böngészõ futott hanem a másikon (dualmonitor rulz ...) ésatöbbi ...
Aztán böngészgetek FF alatt ... húznék arrébb egy linket (Drang and go ...) ... és semmi ... na mondom valamit megint elsakkoztam ...
Ótlúkban (cégesstandard ...) húznék át pár levelet másik mappába ... semmi ...
Gyakorlatilag megszûnt a win alatt a draganddrop ... játszogattam vele, semmi ... Chrome uninstall-ra meggyógyult ... érdekes 😊
Szóval én még várok ... eddig FF mindent visz ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
magyar netre a googlebrowser.hu helyett talán egy googlebongeszo.hu szerencsésebb lett volna
mit tegyek?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Start > Set Program Access And Defaults -nal hiaba allitom at, a Yahoo! Messengerbol a maileket a FF-ban nyitja meg <#szomoru1>#szomoru1>
Valaki tud megoldast?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Be akartam egyébként rakni egy elég látványos példát, hogy mire is lehet jó, ha ennyivel gyorsabb a javascript a böngészõben, de sajnos Chrome alatt nem mûxik.