Egy böngésző a Google-től.
  • Ability
    Lehet, hogy egy fanatikus őrültnek tűnök, pedig egyszerűen csak nem tudom elviselni az emberi hülyeséget. :) Nem felpaprikázom magam, nem cáfolni akarom az állítást, egyszerűen csak arról van szó, hogy ha valaki kreál egy ilyen értelmetlen videót, és én elmagyarázom, hogy ez nem bizonyít semmit, akkor legalább ne nekem kelljen már még azzal is szenvedni, hogy felveszem videóra. Éppenséggel lehetséges lenne, hogy a háttérben küld adatot, de azt nem olyan módon teszi, mint amivel bizonyítani próbálták. Ez csak egy cáfolata volt az általad betett videónak, ami még mindig hatással van rád. A biztonsági szakértőkkel meg inkább nem példálóznék, mert netes kóklerek aligha nevezhetőek annak, és én sem vagyok eme mesterség szakértője. Ezért mondom, hogy AMÍG nincs bizonyítékod, ne terjeszt a hülyeséget. Még akkor sem, ha közben lehetséges, hogy igaznak bizonyul, de amíg ez nem történik meg, addig ne tedd, mert nincs semmid a néphülyítésen kívül.

Mellesleg el lett már mondva, hogy nyílt forrású böngésző, bárki belenézhet, hogy hogyan működik. És hidd el, a konkurencia annyira akarja a Google bukását, hogy ha lenne erre valami bizonyíték, akkor már ők adtak volna hangot neki, nem pedig egy utolsó szomszéd józsika, aki feltesz egy video-t a youtube-ra. A Google működésébe pedig ne menjünk bele, nekik statisztikai adatokra van szükségük, ez tény, az is, hogy tárolnak adatokat mindenkiről. Az más kérdés hogy névtelenül és hamar meg kell semmisíteniük, DE a lényeg, hogy a Google ilyen, más böngésző alatt is tevékenykedik, maga a Chrome meg nem különb a többi böngészőtől működésileg. Legalábbis eddig nem lett bizonyítva, pedig könnyebb lenne, mint más programnál, hiszen a Firefoxhoz hasonlóan bele lehet nézni a forráskódjába.

téma off