Egy böngésző a Google-től.
  • Ability
    Ha dev kiadást használsz, akkor nem csodálkozom a Chrome-os 'Oh, snap!' dolgon. :]

Az a baj itt, hogy mindenki fanatizmusban él. Ha azt mondjátok, hogy hiányosság a simított görgetés, akkor az tény. Ha azt mondjátok, hogy nincs normális reklám blokkoló, az is tény. Itt most egyedi igényekről beszélünk, ami minden embernél változik, bár hozzátenném utóbbihoz, hogy tekintsetek kicsit vissza a Firefox múltjára. Én nem titkolom, hogy szimpatizálok a Chrome-mal, de amikor irreális fanatista állítások jönnek, akkor agyfaszt kapok. Ilyen, hogy a Google lopja az adatokat. Ilyen, hogy a Chrome azért gyors, mert semmit sem tud. Ilyenek a tesztek, amik akkor sem jelentenek semmit, ha a Chrome ötszörös fölényt szerez. Ez itt a baj, hogy sokak agyát elönti a szarlé (nem rád gondolok), és idióta dolgokat állítanak csakhogy megvédjék a kedvenc böngészőjüket. Én hiába mondom azt, hogy munkámból eredő tapasztalatom szerint a Chrome a legjobb, attól még nem gondolom azt, hogy a többi szar. A Firefox jó böngésző, nekem kényelmetlen, egyedi igény megint. Az Opera egy példakép, mert senki más nem csinál ilyen nagy monstrum internet suit cuccost, mégis villámgyorsan indul, jól működik. Bár a régi fényét majd csak a 10.5 állítja helyre. A Safariról hiába gondolom, hogy a legfejlettebb böngésző, attól még nem feltétlen a leggyorsabb, mellesleg számomra korlátolt és kényelmetlen.