• kvp
    "én is megnézem majd mit tud, hiszen kíváncsi vagyok, de nem várok semmi újat. ha mégis lesz valami igazán innovatív megoldás, és érdemes lesz használni,hát, akkor majd adok neki egy esélyt."

Az oldalankent kulonb folyamatot meg a voyager bongeszo hasznalta eloszor meg amigan. Ott a gui is kulon folyamatkent futott. Kesobb atirtak qnx ala is, de ez meg az internet explorer elotti idokben volt. Valojaban a kulon folyamatos bongeszest tamogatja az ie is, de az opciot nagyon eldugtak, mivel a winnt4-et nagyon belassitotta a hasznalata. Alapbol azota is ki van kapcsolva. (mondjuk az operaban is jol elpakoltak a checkbox-ot)

A chrome kulseje pedig egyertelmuen az opera masolata, belertve a nyitooldalt, amit opera alatt quickbar-nak hivnak es a tab-ok default helyet. De ide tartozik a popup-ok kezelese es a tobb ablak/egy ablak kozti valtas is vagy a fraud protection hasznalata. Meg a mouse gesture tamogatas hianyzik a google forradalmi bejelentesei kozzul.

ps: Azert ki fogom probalni, kivancsi vagyok a teljesitmenyere. Es erdekel, hogy mikorra lesz hozza adblocker.