Rexhawk#18
gyorsaság szerintem csak a javascripteknél fontos mert ott igazán le lehet akár több másodpercet is javíthatnak
és nem mozillát használnak, csak egy pár technologiát használnak a mozzilától és az appletól
ha pedig sikeres böngészőt akarnak írni valszeg szabványos lesz.(mert kihasználna olyan böngészőt, ami nem nyit meg 1 oldalt sem), a firefoxot is elöször iere optimalizált oldalakat támogyatott
egyébként mért kell mindent fikázni minden böngészőnek megvan a maga haszna:
opera:gyors,egyszerű,könnyen kezelhető, sokat tud alapból, és ez a legszabványosabbb böngésző.Kezdőknek és lustáknak tökéletes választás:)
firefox:egyszerü, végletekig testre szabható, akár modosítható(nyilt forráskód miatt).azoknak ajánlott akiknek van annyi eszük(erejük), hogy kiterjesztéseket tudnak keresni
ie: mivel beépített böngészö, valószinúleg majdnem minden windwoson megtalálható, ezért ha kell a programok bármikor meghívhatják.
chrome(valószinüleg): egyszerü lesz és letisztult,gyors. olyan helyen ahol minden tized másodprec számít(kurzusfelvétel :D ),ott jól jön, és mivel letisztult könnyebb lesz hozzáirni programokat, és bármikor javíthatod a hibákat a böngészöböl:)(bár firefoxnál is)
fafari,webkit:nem tudom még nem probáltam, de biztosan van neki is elönye