• BlackRose
    Hidd el nekem mindent nagyon könnyű másolni és hamisítani ha elég mély a zsebed, a jelenlegi igazolványt, útlevelet, pénzt stb. is és hamisítják is és mégis támogatja az állam sőt... egyik sem azért van, hogy a gyilkosokat, rablókat és gazembereket fékezze mert azokat nem érdekli a törvény, azok hamisítanak ha kell, hanem az átlagembert korlátozza és ezért az államnak semi komolyabb gondot nem jelent, hogy hamisítható, sőt még jó mert erre hivatkozva még nagyobb hatalmat vesz a kezébe hiszen most harcol a hamisítók ellen és ezért óriási erőforrásokra van szüksége. Pedig nem a hamisítók és hamisítások ellen kell harcolnia hanem a bűnözők ellen, hogy egy bűntettben Fred Flintstone féle kőbaltát, szuperkomputert, hamisított vagy esetleg valódi igazolványt, pénzt stb. alkalmazott a bűnöző az nem fontos. Ha hamisítok €1000000 és kidíszítem vele a szobám falát azzal senkinek sem ártottam és mégis bűnösként kezel az állam, a bűn akkor következik be ha ezzel a hamis pénzel vásárolni megyek, mert akkor becsaptam azt akitől megvettem az árút, nem az állam ellen vétettem hanem az ellen akinek hamis szart adtam valós árúért. Itt van a lényeg és még ez nem változik meg addig semmi jót nem lehet várni. Különben a valódi pénz is már majdnem 40 éve hamis csak az állam nem tűri a konkurenciát.