• RealPhoenixx
    Akarmennyire is nezem a hozzaszolasokat, sehol sem latom hogy barki surolna a kovetkezoket:

- szemelyi jog (bekapcsolas/kikapcsolas) *vagyis, ha engeded, akkor "lathatnak", ha nem, akkor ne "lathassanak"*

- esetleges veraramba kerules (lehetseges kovetkezmenyek: agyi trombozis-agykarosodas, esetleg vegtag amputacio, etc) *ezeket az un. karokozasokat ki fizeti meg?? SENKI! LEIRNAK oszt minden megy tovabb* /amugy pedig mondhatnam: hogy ezekert a hatasokert fog fizetni az adott alany?! Olyan, mintha ugymond megrendelne a sajat megkarositasat penzert, hat ezert dolgozik szerencsetlen alany? DE AKKOR A DROGOT MIERT NEM ENGEDIK?! Jah, mert az alany a fuggosegbol adodoan megkarositja a kornyezetet?? Igen?? Es az az alany (dolgozo edesapa) aki eltartja feleseget es gyermekeit?? Nem megkarositja azokat annak reven, hogy nem tanulhatnak azok a gyerekek mert kell a penz es menniuk kell meloba, illetve az edesanya nem tudja moralisan es etikusan felnevelni a gyermekeket mert neki is huznia kell meloba, es mindezek mellett a dragalatos esetlegesen ertelmi fogyatekossa vallo, talan be nem szamithato draga edesapukat el kell tartani??!!/
    'majd bizhatsz a statisztikaba, hogy te annak jobbik felere esel, es nem kerul a veraramodba az a xar, es nem valsz nyomorekka miatta, ugyanugy, mint a rakos betegek, hogy statisztikailag meg ennyi meg ennyi van hatra, es igy meg ugy (marmint tunetileg), es remelem a jobbik reszbe tartozom, mert ha nem, akkor inkabb elni sem akarok, mert nem akarok hosszu, eveken at tarto kinokat, etc'

- PENZ: fizetsz majd erte mikor kotelezo lesz, ugyanugy ahogy a szemelyi igazolvanyodert, etc, vagyis valakiknek ez batar nagy penz mar alapjaraton is, es akkor nem tekintettem a plusz adatokert es infokert "jaro" osszegeket

- csereszabatossag (ha a jovo evre kitalalnak egy jobbat, akkor folyamatosan ilyen xarok cserebereje miatt kell oltogattatnod magad, es esetleges szovodmenyeket osszeszedned?!)

- elvesztes biztositas (es mi van, ha siman kiloki a szervezeted, es eszre sem veszed?? akkor megint fizess erte??!! Pedig meg csak nem is az tortent, hogy: Jaj biztos UR, otthonhagytam a szemelyimet, felhivom a hozzam tartozot, es mindjart ide hozza, vagy barmi mas hasonlo!)

- A LEGNAGYOBB PROBLEMA: adatvedelem, nah ez a resze akarhogy is nezem, ma meg nincs kidolgozva, nincs biztositva (bar vannak kulonfele adatvedelmi technikak es egyebek, de mivel egyik sem csalas mentes /sajnos meg az RSA applikaciok java sem/, ezert mi a garancia arra, hogy ..........*es akkor most ide egy rakat adatvedelemmel kapcsolatos technikai, jogi, muszaki, es egyeb problemat le lehetne irni!*)

A SOK BAROM, AKI PEDIG A BEULTETES MELLETT VOKSOK, HOGY TUTTI TESZT LEGYEN, BEOLTATNEK KB 1.000 DARAB ILYEN XART, HA PEDIG MEGDOGLIK VAGY NYOMOREKKA VALLIK??
    Akkor azoknak ezt uzenem: NAH UGYE!!! NEM MEGMONDTAM?!

NB: ha lehet, akkor en elkerulnem azt az esetet, amikor nekem mondanak masok: TE!! Az lett, amit korabban mondtal valoban! Bocsi!