Michel de Nostredame & Próféciái
-
Meg sem lepődöm, hogy a témához érdemben nem szólsz hozzá. Hol írtad, hogy nem róla beszélsz? Megnézted a topic címét? Olvastad a hsz-eimet, hogy én róla hadoválok, miért nekem válaszoltál, ha én spec az ő jóslatait értelmezgetem vhogy, nem mások értelmezéseit veszem kp-nak és nem érdekelnek más emberek "jóslatai"? Sok ezen a területen a csaló (tapasztalat, bár ja, szubjektív).
A szcientológiai egyházról szóló jóslathoz (talán arról szól) egy megjegyzés: mielőtt bárki azt feltételezné és önös érdekből megmagyarázná, hogy Nostradamus ajnározta ezt az egyházat leírnám, hogy az a véleményem, hogy szimpla hitbeli, nézetbeli egyezésről lehet szó. Test lélek egysége, (agy) tudat szerepe, drogok elutasítása, monogámia stb. Ezen egyház tanai között sokminden van, amiben ő is hitt le is írta a jóslatokban. DE arról is írt, hogy elutasítja és kritikával illette azon vallás képviselőit, akik vagyonért, pénzért, haszonért eladták, árulták vagy népszerűsíteni igyekeztek a vallásukat. Hívő volt, de nem akkori divat szerint és nem fanatistán. Sztem. A tudást nagyra becsülte, ezt is megfogalmazta nem is egy helyen.
De az is lehetséges, hogy csak az időpont meghatározása (hitelesnek tekinthető volta) miatt írt róluk...
Utána több helyen is említi azt, hogy ARK idejében...stb. Lehet, hogy csak időpont meghatározás...