Michel de Nostredame & Próféciái
-
Na ebben tévedtem.
Nem magáról rajzolta.
A 67-es képtől indulnak azok a képek amik rólunk szólnak.
És időrendben vannak lerajzolva.
Néhány konkrét példa: 68:kép láncfűrésszel kivágják a fát, ami a 67-es képen is szerepelt...stb.
69-es kép: anyukám nyilas jegyében született a dokik szerint aneurizmája volt a homlokánál, azért kapott agyvérzést 2010-ben szeptemberben a szűz jegyében és ha a lábát "ingerelték" nem reagált.(szalagok a homloknál, láb alatt) Bika születésű apa...stb. A fenti szalag mutatja, hány évtized telt el a képen rajzolt ember életéből, hanyadik x-ben járt, amikor az ábrázolt esemény bekövetkezik. (5 hullámvonal, 50-es éveiben, nála konkrétan 59 éves volt) A szélső szalag lehet 9-es, de ez már kicsit belemagyarázás-szagú...
További képekről: apu (szűz szöletésű anya...) túl volt a hatvanon, amikor anyu meghalt, lásd a fenti szalagnál a lakat elhelyezését, lezárult egy szakasz az életében, a kép akkorra vonatkozik, amikor túl lesz a hetedik x-en.
öcsém ikrek jegyű, barátnője bak, két gyereket szeretne....(ez már a jövő, ha tényleg annyi gyerekük lesz, teljesül a kép jóslata)
Ezt csak azért, mert egy hihetetlennek tűnő balesetről szóló jóslat talán még mindig kevés egyezés ahhoz, hogy hihető legyen a dolog másoknak. Ennyi egyezés, és a képek között ilyen formán a jövőről szólóak is vannak, nem csak a múltról. Mellesleg a jóslatokban is vannak olyan részek, amik a képekhez kapcsolódnak. Ezt csak azért írom, mert azzal szokták támadni őt, hogy csak utólag sikerül jól értelmezni a jóslatait. Sztem nem az ő hibája. Azért ez már kicsit sok egyezés (mindent nem írtam le) egy család négy tagjáról, ahhoz, hogy belemagyarázásnak tűnjön, nem?!
500 év telt el, ahogy ő írta a jóslatainak zöme már teljesült (ha csak ezekre a képekre vonatkoztatjuk ez is stimmel). Ha látta a jövőt azt is láthatta, ahogy lentebb írtam, hogy ki lesz majd akinek szintén sikerül jövőbe látni és elkezd ő is keresni, foglalkozik a jóslataival és megérthet sokmindent (vagy azért ilyen részletesek a rajzok és főleg erre az időszakra vonatkozva, hogy megértsük, sok legyen az apró egyezés, hogy ne annyira könnyen lehessen "belekötni")? Ha megpróbál az ember úgy gondolkodni, hogy nem veszi figyelembe az időkorlátot, akkor érthető. Egy család életéből (nálunk apa, anya, öcsém, én, vagyis négy fő) sok egyezés pár évről (még ha tragédiákról szól is), az már elgondolkodtató, nem "csak belemagyarázás az egész" kategóriába tuszkolható dolognak tűnik.
Szal néhány logikai egyezés a képeknél: fenti szalag évtizedeket jelöl, hanyadik x-ben történő esemény, szalag alatti képek ősök születési időpontja csillagjegyekkel (a Holdas képnél nincs szalag, ott nem azt jelenti, bocs, meg nem férfi arc a Holdé). Amik meg a jövőre vonatkoznak, nos: "Nincs végzet, csak ha bevégzed." Írom ezt úgy, hogy a képeknél nem, de a szövegben asszem a majdani halálomról is ír. Ezt hadd ne fejtsem ki....
Tévedtetek, nem szimplán hiszem, hogy van jövőérzékelés és hogy Nostradamus nem volt csaló, hanem tudom. Arról meg nem tehetett, hogy a mai emberek csak hírességeket, meg hatalmas történelmi eseményeket igyekeznek megtalálni a jóslataiban és nem veszik figyelembe őt mint embert, hogy kik és miért érdekelhették. Először az adott embert kell megértenünk, ahhoz, hogy a jóslatait megérthessük. Ami nem bonyolult ebben az esetben, ha nem ragaszkodunk bizonyos sablonokhoz, elvárásokhoz.
Na most jöhetnek a kötekedők a kifogásaikkal, meg hülyézéseikkel, légyszí, ne csalódjam már a szkeptikus társaságban, hogy szó nélkül hagyjátok a dolgot!!!:-):-)