Michel de Nostredame & Próféciái
-
Véleményem: a kerékben található két szó: au sors - jóslatnak
Szöveg kb. sztem:
"Nonpreol Nem fojt, nyom
osfevre toroknál jóindulatú
articuler. csomó.
Vise male Hatása szerencsétlen
fulté ch villám
ventigmo gömb alakú
au fra che ütés
go done." érzék ad."
Magyarosabban: Nem nyom semmit a toroknál lévő jóindulatű csomó. Egy szerencsétlen gömb alakú villámcsapás érzékelést okoz.
Akármilyen hihetetlen, de mégis:
Tények az életemből - toroknál, nyakban jóindulatú csomó (kettős göb) vizsgálatokkal megállapítva, alátámasztva. Gömbvillám, baleset (bár nem tudom bizonyítani...). Apu halak jegyben született, vasiparban dolgozik, sokat esztergál (halak felett ábrácska). Anyu nyilas jegyben született.
Fa mellett voltak a gömbvillámok sok ideig láthatóak. Hosszú haj nőt jelenthet.
A jóslatokban is sok az egyezés. pl. 2007-ben pont az olimpiát néztem a televízióban, amikor a mágnesbetűk ugráltak a fémtáblán....sorolhatnám az egyezéseket, de ezek főleg számomra tények, hisz az én életem.
Sokszor tettem fel magamnak azt a kérdést, hogy miért írt volna épp rólam, egy ilyen emberről, aki nem híresség, nem vezető...stb. Megtaláltam már rég a választ: ember volt, aki ugyanúgy cselekedett, mint minden ember tette volna: hozzá hasonlókat keresett múltban, jelenben, jövőben. Ha egy ember olyat tapasztal, ami hihetetlen, mint a jövőbe látás képessége keres. Tudja, hogy csak olyan értheti meg igaziból, akinek hasonló tapasztalatai vannak. Ő pedig megtehette, hogy ne csak a saját korában keressen. Nekem dobta az élet a dolgokat, de ezekkel együtt azt is, hogy a tyúkszaros kis életem, mivel túl sok az egyezés bizonyította, bizonyíthatja azt, hogy nem volt csaló, csak nem értik meg őt. Eltelt majd 500 év és hasonló tapasztalatokat dobott nekem azélet, mint neki. Ezért lettem számára érdekes és fontos. Ilyen egyszerű...
Miközben ezen gondolkodtam, megkérdezte a gyermekem milyen nap van ma. Csütörtök.
Megint elővettem a jóslatokat és beugrott még egy dolog:
Diana napját, csütörtököt teszi ünnep és pihenőnapjává....
Igen, őrületes és hihetetlen, de túl sok az egyezés. Mekkora esélye volt, hogy cirka ötszáz év múlva ilyesmik valóban megtörténjenek. Ő pedig hite szerint írta le sok apró részlettel tarkítva.
Ettől lett számomra személyes ügy a jóslatainak megértése.