Michel de Nostredame & Próféciái
-
Ügyes vagy. Ennyi minden két hsz-ebn!!!!:) (Sajátos tud lenni a humorom, szólok előre ne vedd sértőnek, sajna így nem mellékelhető hozzá a mimika, hangsúly, nem "megy át" ez a fajta humor.:(
Na igen, az osztók...Jó ötlet ennél ez nem jutott eszembe, csak a centúriák darabszámánál nézegettem meg.
Nem tudom hogy az a tulajdonságom, hogy merőben más dolgok tűnnek fel nekem (gyerekkorom óta), sokszor másoknak nem fontos apródágok különleges-e. Egy tuti nekem a világ legtermészetesebb dolga. Sajnos itt is elkövettem sok alkalommal azt a hibát, hogy nem írtam le egy-egy gondolatmenetet, hiszen olyan érthetőnek és világosnak tűnt (NEKEM), hogy is gondolom. Hát nem kicsi hiba volt. És mivel az esetek zömében ide-oda mászkálok (miközben írogatok a gyerekeket is ellátom) az is sűn előfordul, hogy több hsz-ben írok le egy dolgot. Mindig csak a rohanás....
Momentán nem rohanok, pihizek. "Kezelődik" a begyulladt foggyökerem (genny, arcdagadás, láz...stb., minden volt,ahogy illik):):)
Nem is tudom miért külön válaszolok külön hsz-ekre....Talán így rendezettebnek tűnik:)