Michel de Nostredame & Próféciái
-
Ha célzás volt az Anaid Diana, de nem a nevem fordítva:):)
Igeeeen értettem a viccet.
Nem vagyok kezdő a fórumon. Ha megnéznéd a régebbi hsz-eket, amiket kaptam, ez már habos lányálom ahhoz képest....:)
Érdekes ötlet a betű szám dolog.
A lányomnak is volt egy érdekes ötlete: Nem betűnként, hanem kifejezésenként visszafele olvasni pl.: Asztalra teszi a kendőt. A kendőt teszi asztalra.(természetesen így nem tűnik értelmesnek:):)) Kreatív a gyermek.:)
Nem olvastál róla, mi lehetett az eredeti neve? Azt megtalálta, hogy nevet változtatott, de azt nem, hogy miről....
"Itt nyugszik a híres Michel Nostradamus, / az egyetlen földi halandó, akit az Úr méltónak ítélt arra, / hogy a mai meg az eljövendő nemzedékek épülésére / kiolvashassa az égitestek járásából, milyen jövő / vár a világra. / Meghalt Salonban, 1566. július 2-án. / Élt hatvankét évet, hat hónapot és tizenkét napot. / Vándor ki erre jársz, tiszteld hamvait, és ne / zavard nyugalmát!"
A sokat emlegetett sírfelirata, ami totál nem egyezik azzal, ahogy leírja a látomásait. Furcsának tartom ezt az ellentmondást. Több helyen egyáltalán nem dicsőíti az asztrológiát és ilyen sírfelirat....Huh.