Michel de Nostredame & Próféciái
-
Nem ultimátumot adtam, csak közöltem, hogy kíváncsi lennék milyen ember vagy, dehát hogyis gondolhattam volna, hogy azok után miután írtad, hogy azért nem raksz fel képet, hogy megvédd magad az ebből esetlegesen származó kellemetlenségektől mersz velem, vagy bárkivel, akiket kritizálsz személyesen találzni....Micsoda naiv lélek vagyok. Saját magadnak mondasz ellent, de legalább ismered saját magad, hogy a véleményeid miatt bizony számíthatnál kellemetlenségekre...
Mitől féltél? Ha megismersz kicsit személyesen is egy más nézeteket valló embert nem tudsz majd az elmebeteg, mentális beteg duma mögé bújni, mert "valóságosan" baromira máshogy festene a dolog? Megváltozhatott volna a véleményed? És túl büszke vagy ahhoz, hogy ezt válalhattad volna? Kiépítettél magadról egy "bár csiszolatlan a modorom, de okos és tudományosan gondolkodó ember vagyok aki meg nem ért velem egyet az butább, uninteligensebb nálam, vagy szimplán beteg" mázt és féltél, hogy berepedezhet? (gyenébbek kedvéért ez képletesen értendő)
Mellesleg, ha nem értél rá, miért nem írtad meg? Alap illem lett volna. Kicsit sok a rossz duma. Tisztelet a barátaidnak, már ha vannak igaziak:
A barát az, aki szinte mindent tud rólad és mégis szeret.
Ja, búcsúajándék: