Michel de Nostredame & Próféciái
-
Solt #180 Több mint 10 éven át szedtem gyógyszert fejfájásra, amire a modern orvos tudomány annyit tudott mondani, hogy "migrén" Megmértek millió műszerrel, majd közölték, hogy semmi bajom... mondom oké, de fáj a fejem! Nem fájhat, semmi baja... ha mégis fáj, akkor az migrén... ebben maradtunk, meg az analgeticában... 10 évig...
"Véletlenül" elkerültem egy ilyen Reiki mesterhez... úgy mentem be hozzá, hogy ha mond valami "varázslásos" baromságot, képen röhögöm...
Ehhez képest annyi történt, hogy helyre rakta azokat a kimozdulásokat, amiket az évek folyamán elszenvedtem, ( pl csípő: bal lábam 3 centivel feljebb volt mint a jobb ) ez ismétlődött kb 2-3 hónapon át, és elmúlt az állítólagos migrénem! A heti 3-4 fejfájástól eljutottam oda, hogy max havi 1-2... az is azért, mert lusta vagyok tornáztatni a nyakam...
No, és ezeket a nem kis fájdalmat jelentő elmozdulásokat a műszeres orvostudomány nem is észlelete! Fel sem merül bennük, hogy az egész test EGY rendszer, és nem részenként kezelendő...