Nostradamus
← ElőzőOldal 21 / 21
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a világvége már a bibliában is megjelenik, csak nemtudom pontosan hogy melyik apostol ír róla. (az apokalipszis 4 lovasa stb.) de majd valaki felvilágosít
Ja, mert Nostradamus elõtt olyan sok világháború, gazdasági világválság, atombomba, repülõgép, stb volt <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
nem arról van szó hogy igaza van-é, vagy nem.Inkább az a azavaró hogy milyen szellemi forrásból táplálkozott, mert nyilván nem az Úrtól volt, nem hallottam hogy bárki megtért volna a igehirdetésére, ami ugye Istentõl való próféták fõ küldetése/tulajdonsága.
ha más szellemi forrásból táplálkozott akkor köszönöm nem kérek belõle.
ha már próféta akkor ott van malakiás püspök, õ legalább lerántotta a leplet az utolsó pápákról, hitehagyott, szodomita egyházról, és végidókben Istenhez visszatérõ katolikus maradék/megtérõ egyházról.
szóval malakiás püspök rulez!
Malakiásról és próféciáiról
Malakiás próféciái
ha más szellemi forrásból táplálkozott akkor köszönöm nem kérek belõle.
ha már próféta akkor ott van malakiás püspök, õ legalább lerántotta a leplet az utolsó pápákról, hitehagyott, szodomita egyházról, és végidókben Istenhez visszatérõ katolikus maradék/megtérõ egyházról.
szóval malakiás püspök rulez!
Malakiásról és próféciáiról
Malakiás próféciái
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
volt róla egy mûsor,abban volt egy olyan ellenérv,miszerint õ csak a történelmet öntötte rímekbe,mert megfigyelte,hogy a történelem mindig ismétli önmagát,és a próféciáiba Nostradamus elõtt történt dolgokat is jobban bele lehet magyarázni.
ReaL MaDRid x siempre
jajne, én csak mutattam egy topikot :-)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Belemagyarázás...
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
A francia reneszánsz neves alakja; IX. Károly francia király udvari orvosa, képzett csillagász-asztrológus, misztikus jós (látnok). Kortársai körében nemcsak pestisdoktorként, hanem látnokként is ismert volt, utóbbi tevékenysége alapozta meg máig tartó hírnevét. Az emberiség jövõjére vonatkozó jóslatai, melyeket A próféciák (más néven (A) Centuriák) c. könyvében hozott nyilvánosságra, sokak szerint ugyanis teljesültek, illetve teljesülnek.
Érdekes egy fickó volt de híres volt misztikus és valósnak mondott próféciáiról. Mit gondoltok róla? milyen bizonyítékok vannak a beteljesült próféciákra és valyon beteljesülnek a jövõben?
Érdekes egy fickó volt de híres volt misztikus és valósnak mondott próféciáiról. Mit gondoltok róla? milyen bizonyítékok vannak a beteljesült próféciákra és valyon beteljesülnek a jövõben?
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
← ElőzőOldal 21 / 21