Michel de Nostredame & Próféciái
  • dronkZero
    Szakadj már el a Dalai Lámától, én speciel nem onnan jutottam idáig. Egyébként Hitlert meg "barátom"-nak szólította a levelezésükben. A Dalai Láma politikus és diplomata, azt mondja, amit a tárgyalópartner hallani szeretne, és csak nagyon enyhén említi, hogyha valamivel nem ért egyet.
    Ha te megkeresed egy olyan irányított kérdéssel, amiben benne van a remélt válasz ("Itt van a Föld szívcsakrája?"), ráadásul egy minden valószínűséggel NEM LÉTEZŐ dologról (csakra), akkor bizony azt fogja mondani, amit hallani akarsz. Kb, mintha a pápától kérdeznéd meg, hogy a templomodban elég erős-e a Szentlélek jelenléte: "Hát persze, nagyon erős!". Ennyi. Gondolkodj rajta.

"Próbálj hozzászokni a gondolathoz, hogy a tiedtől eltérő vélemény, az nem bűn!"

Te meg próbálj meg ahhoz hozzászokni, hogy amit kiadnak parancsba, hogy hinni kell, az nem feltétlen igaz. Meg az sem, amit nagyon szeretnél, ha igaz lenne, az sem feltétlenül igaz.

"Ja igen... a felsorolásod jó része ( Attila, Pártus rokonság, Szkíta ősök ) ma már majdhogynem tényként bizonyítottak!"

Neked meg arra kéne ráébredned, hogy a valóságot a fikciótól, az igazságot a hazugságtól éppen ezek a "majdnem tények" választják el. Hogy megetették veled, hogy ezek tények, pedig csak elbaszott propaganda, ezt nevezem magyarkodásnak, hogy jobban szeretitek a jobban hangzó "majdnem tényeket" a tényeknél. És szokjatok hozzá, hogy mindig lesz, aki ezt szóvá teszi.

"Nem érdekel egészen addig, amíg a te félreinformáltságod, egyoldalú tájékozottságod miatt nem nézel ilyen agresszíven hülyének!"

Te épp az elvakult hited miatt nézel engem félretájékozottnak. Te hinni AKARSZ valamiben, ami nem kellőképp megalapozott. Én TUDOM, hogy nem megalapozott, mert utánanéztem. Te HISZED, hogy félre vagyok informálva, mikor azt mondom, hogy ez hülyeség holott, ha tudnád, amit én, akkor már nem hinnéd azt, amit most hiszel. Beszélgethetünk Dr. Papp Lajosról, például, vagy akár a Varga család vs nyelvészet témáról is, ha gondolod.

", hogy mikor mondtam én rád ezeket:"
    "Hol mondtam én ilyet?"
    vs
    "kezdem azt hinni, hogy te valami kisebbség tagja vagy"

Azért, mert dühít, hogy ma az jelenti a magyarságot, hogy mindenféle vad faszságokat hisz az ember, már következik, hogy cigány vagyok?

Tudod mi a röhej? Hogy vannak ezek az elméletek, amik mind azt akarják "bizonyítani", hogy a magyarok felsőbbrendűek legyenek (pl: tőlünk származik Európa, vagy akár az egész emberiség, még a sumérok kulturája is), ez egy másik nép hitrendszeréhez nagyon hasonló. Kell mondanom, hogy kik gondolják még magukról, hogy ők a kiválasztott nép?
    Na, igen, ők.

Bocs, ez meg nekem kurvára nem tetszik, hogy mindenféle elbaszott "majdnem tényekre" alapozva olyanok akartok lenni, mint ők.

És bizony ez a Nostradamus-téma sem kivétel: el akartátok hinni, hogy voltunk olyan fontosak, hogy a naaaagy hííííres Nostradamus egy külön kötetben foglalkozzék velünk. Hát nem, nem voltunk annyira fontosak.
    Ezért beszélek most ilyesmiről.
    Ez ugyanaz, hogy "a Dalai Láma is megmondta, hogy ez a hely különleges!" ez megint egy szép "majdnem tény" annak alátámasztására, hogy mi magyarok mekkora fasza legények vagyunk.
    Nem, az egy "nagyon örülünk, hogy Európában is vannak hívei a vallásunknak, igen, persze, támogatunk titeket" jelentésű szóvirág volt. Ez a dolga egy világvallás vezetőjének. Nézd meg a pápát! Ugyanez.
    És az a "magyarkodás", hogy ebbe te többet AKARSZ látni.