Michel de Nostredame & Próféciái
  • Solt
    Próbálj hozzászokni a gondolathoz, hogy a tiedtől eltérő vélemény, az nem bűn!

És valóban... üldözési mániád van! Felhívnám rá a figyelmedet, hogy a Dalai Láma kijelentéséből indultunk! Tett egy kijelentést! Előbb ezt kétségbe vonod, majd közlöd, hogy csak a mi kedvünkért mondta, most meg már ott tartunk, hogy ő maga is hülye!

Ha valakinek a Dalai Láma szavaiból levezethető az, amit te itt produkálsz, az minimum üldözési mánia!

Ja igen... a felsorolásod jó része ( Attila, Pártus rokonság, Szkíta ősök ) ma már majdhogynem tényként bizonyítottak! Hogy ez neked fáj, arról én nem tehetek... ez a te kereszted...

Szó sincs nemzeti érzelem kisajátításáról! Én tőlem abban a hitben éled az életed amiben akarod. Ha a finnugor elmélet legelvakultabb híve vagy, még akkor is magyar állampolgár vagy! Nem érdekel egészen addig, amíg a te félreinformáltságod, egyoldalú tájékozottságod miatt nem nézel ilyen agresszíven hülyének! Mivel ezt teszed, az a minimum, hogy reagálok! Hátha egyszer végig gondolod amit írsz, és nem csak vagdalkozol...

Mellesleg fordítsuk meg a kérdést! Ki sajátít ki nemzeti érzelmeket? Ha az őseink úgy éltek le évszázadokat, hogy nekik Attila magyar királynak számít, akkor ezt mi alapján vonod te kétségbe? Mi alapján nézed hülyének azt a Mátyást ( akire mellesleg büszke vagy ) aki táltosokat "tartott" maga körül?

Szóval úgy összességében jó lenne, ha visszavennél! Ideges pedig kizárólag magdara lehetsz... az egyoldalú, agresszív, kőbevésett "hited" miatt, amit valahol beléd vertek...

Majd szólj, amikor képes vagy építő jellegű vitát folytatni, és nem csak perecesként szajkózni azt amit beléd vertek az oskolában...

Ha pedig a elszállt a lila köd a fejed körül, akkor légyszíves mutasd már meg nekem, hogy mikor mondtam én rád ezeket:

"ITT, EBBEN A PERCBEN CIGÁNYOZTÁL/ZSIDÓZTÁL LE amiatt, hogy nem vagyok hajlandó magyarkodó agymenéseket kérdés nélkül benyalni!"

( Magyarkodó agymenés, amit a Dalai Láma mond! Logikus! )

"Hogy én vagyok az idegenszívű hazaáruló, mert azt találom mondani, hogy faszság az a dolog, hogy csakra, meg mert nehezményezem, hogy a történelmünk helyett az esti mesék tanítása megy a "nemzeti" oldalon."

Idegenszívű hazaáruló? Hol mondtam én ilyet? És még azt állítod, hogy nincs üldözési mániád... pffffff...