• MrSpock
    #2540
    Elolvastam a cikket,de milyen országok adtak (volna)több pénzt? A nyugati,és demokratikus,civilizált országok között azért élen vagyunk! Főleg ahhoz képest milyen a magyar átlagéletszínvonal. Na mindegy ennyit adtak és kész.
    Tényleg mióta van fociban hogy nem játszhatsz más nemzet válogatottjában? Mert ha honosítják,megvan az államporgásága akkor? Puskás is volt spanyol válogatott pl.
    De lehet azóta változtattak rajta. Miért Mo Farah ugye tiszta Brit,vagy Kipketer,dán,és lehetne sorolni napestig az országot váltó sportolókat. Egyéni sportban ez olyan megszokott mintha klubot váltana. És az az érvelés hogy sok fiataltól "elvette" a lehetőséget hülyeség. Persze amíg nyert addig tapsikolás,ha meg elmegy akkor fújolás! Lásd fentebb említett sportolók,gondolok a brittek is szidják,minek jött ide ez az afriai,sok jó futónkat háttérbe szorítja. Szinte felrobbant a stadion mikor nyert. De csodálkozunk azon hogy többen is elmennek az országból,és lehet más állampolgárok lesznek? Főleg ilyen rétegsportban ahol csak számonként 1 indulhat az olimpián? És főleg aválogatási elvek stb. Elég egy rossz nap,és elúsztál,vége kész. 4 éved szinte oda,és jön a csalódottság stb. Én helyeslem menjenek is a saját életük,nem rabszolgák,hanem fizetett sportolók.

    Na igen és Dalmáért miért nem kértek semmit? Ez jogos feltevés,és atöbbiekért akik kimentek? Janics ráadásul nem is az országban született,és mégis nekünk szerezte az aranyakat. Hoppá akkor hogy is van ez? :D