• tototto
    #2538
    Hogy jön ide a foci, fociban, hokiban nincs olyan hogy itt voltam válogatott átmegyek másik országba ott is vagyok, ott ha egyszer valaki játszott a magyar felnőtt csapatban soha nem játszhat más ország színeiben. Az idegenlégióskodás teljesen más, ő is megtehetné hogy ott edz és aztán a versenyeken magyar színekben indul, de a cikkben is említi, hogy habár megtehette volna de szerinte az nem volna fair a szerbekkel, hogy a férje készíti fel a szerb lányokat gyakorlatilag ellene (minden hülye tudja hogy a szerbek pont ezért a férjének ajánlottak egy zsíros állást hogy erre hivatkozva hozhassák Natasát).
    Nem egy úszónk és atlétánk készül az USA-ban mégis magyarként indulnak a versenyeken, most legújabban épp Gyurta Daninál merült fel hogy külföldi csapathoz szerződik, de ő is kihangsúlyozta attól mert kint fog esetleg úszni, a versenyeken magyarként indulna.
    Mivel magyar pénzből, magyar szakemberektől ért el oda ahol van, sok magyar sportolót hanyagoltak miatta (akikből pl most mellesleg többen szintén most dobbantanak) rohadtul nem mindegy hogy a jövőben a saját konkurenciánkat neveltük ki, vagy ez a sportember éppen értünk fog küzdeni, ezt azért remélem megérted.
    Nem az eddigi pénz a lényeg meg a nyereménye, azt nem kell visszakérni, de a jövőben utalt sok százezres életjáradékot meg kell szüntetni.
    Semmi köze ehhez de ha már említed rohadtul nem mindegy a világnak, az EUnak, Magyarországnak hogy ki az USA elnöke, illetve nem is mi adtuk a legtöbbet az olimpián katt :)