• IXEMGabeo
    Vegyük sorba:

Joó Abigél 5. helyének baromira örültem, mert sérülten csoda, hogy odakerült és még ipponnal átdobta azt a lengyelt...

Bácsi Péter szegényt sajnáltam, szerencsétlen eset volt az övé.

Karakas Hedvig is kíválóan Júdózott annak ellenére, hogy nem lett belőle érem. Egy totál megérdemelt 5. helynek is tudtam örülni.

Imre Géza pl csalódás volt, Sidi Péter (bár állítólag ellopták a cuccát) 1-2 számban az ő teljesítmény is csalódás volt nem örültem neki, hogy idő előtt kiesett

Cseh Lacit százszor átrágtuk. Nagyon csalódtam amikor eltaktikázta magát, de aztán a bronzéremmel kárpótolt annak is örültem.

Lőrincz Tamás ezüstérmének is örülök ő a legnagyobb, mert ahogy birkózott ezen az olimpián az példás, egy állat volt a srác a döntőben pedig a partell? helyzet miatt kapott ki nem baj szépen csinálta.

Vajda Attila esetét már felvázoltam, nem ezt vártam tőle és kész, örülök, hogy olimpiai bajnok, de egy érmet igazán összehozhatott volna itt is és kész.

Rám nem lehet mondani, hogy nem örülnék minden apró sikernek, de azért, ami mondjuk evidens lenne és nem sikerül az bosszant és persze bennem van az, hogy csak a győzelem a fontos minden apró siker mellett