2595
-
jolanerika85 #1995 A mai nap is jól megy eddig. Szépek a teljesítmények annak ellenére hogy ezüst lett a remélt arany helyett. Büszke vagyok a versenyzőinkre. Este leszek igazán kíváncsi a vizilabdára. Érzem hogy végig fogom izgulni.
Itt lehet nekik küldeni jókívánságokat:
Tadamm -
IXEMGabeo #1994 Vegyük sorba:
Joó Abigél 5. helyének baromira örültem, mert sérülten csoda, hogy odakerült és még ipponnal átdobta azt a lengyelt...
Bácsi Péter szegényt sajnáltam, szerencsétlen eset volt az övé.
Karakas Hedvig is kíválóan Júdózott annak ellenére, hogy nem lett belőle érem. Egy totál megérdemelt 5. helynek is tudtam örülni.
Imre Géza pl csalódás volt, Sidi Péter (bár állítólag ellopták a cuccát) 1-2 számban az ő teljesítmény is csalódás volt nem örültem neki, hogy idő előtt kiesett
Cseh Lacit százszor átrágtuk. Nagyon csalódtam amikor eltaktikázta magát, de aztán a bronzéremmel kárpótolt annak is örültem.
Lőrincz Tamás ezüstérmének is örülök ő a legnagyobb, mert ahogy birkózott ezen az olimpián az példás, egy állat volt a srác a döntőben pedig a partell? helyzet miatt kapott ki nem baj szépen csinálta.
Vajda Attila esetét már felvázoltam, nem ezt vártam tőle és kész, örülök, hogy olimpiai bajnok, de egy érmet igazán összehozhatott volna itt is és kész.
Rám nem lehet mondani, hogy nem örülnék minden apró sikernek, de azért, ami mondjuk evidens lenne és nem sikerül az bosszant és persze bennem van az, hogy csak a győzelem a fontos minden apró siker mellett -
#1993 Éppen erről beszéltek az Eurosporton, hogy itthon nagyon elkényelmesedtek az emberek pár sportág eredményei miatt az utóbbi években és nem tudnak örülni már egy ezüstnek, egy pontszerzésnek sem ami szomorú dolog, mert azért mindegyik mögött nagy teljesítmény van. Véleménytől és hozzáállástól függetlenül azért magunkba nézhetnénk időnként.
Ezt most minden támadó szándék nélkül írom. -
IXEMGabeo #1992 Sajnos nem vagyok élsportoló bár az lennék, de most nem rólam van szó...
Az én alaptermészetem az, hogy minden helyzetben a győzelemre kell törni még akkor is, ha a realitás talaján kell állni olykor. Nem ezt vártam tőle és nem változtatok a véleményemen. És az is bosszant Shep, hogy a 3 pekingi győztes nem tudta megismételni...Legalább Kovácséknak sikerülhetett volna, de jobbak voltak a Németek nincs mit tenni -
#1991 És ez miért is blama, kihajtotta magát ennyit tudott. Blama az lett volna ha tök utolsóként becsordogál. Ennyi volt most benne kiadta hatodik helyre volt elég. el sem tudjuk képzelni mennyi lemondással, akarással, szenvedéssel jár már csak az hogy valaki egy selejtező körbe bejusson az olimpián, nem hogy döntőbe jusson, persze itt most nem a szabad kártyás előtte 1 héttel kezdtem el úszni résztvevőkről beszélek. -
Coolfire #1990 Natasa kétszézon megnyeri.Fogadjunk?:)
Brutál volt az eddigi szereplés.A HÉÉÉÉÉTTTT arany megvan.:)
Igaz,mákosan 15 volt,de ez a 7 nagyon szép.Ehem... lehet,hogy 8.:) -
#1989 Tény, hogy többet vártak tőle az emberek de azt tegyük hozzá, hogy egy olimpiai bajnokról beszélünk aki a döntőben most 6. lett, szerintem sokan szeretnének "égni" egy 6. helyen a fináléban ha csak egyszer is...Majd legközelebb jobb lesz. Az meg, hogy mit nyilatkozott szerintem lényegtelen, ezek a sportolók nagyon keményen dolgoznak a sikerekért. -
#1988 Hát akkor hajrá oda lehet állni megmutatni. -
#1987 blama,mert full maxon ment,és így lett 6. -
IXEMGabeo #1986 érmet vártunk tőle legalább. Kihajtotta magát, de akkor is fura volt, hogy ennyire alulmaradt...
elég fura volt a nyilatkozata is, hogy ő a legjobb kenus itt nálunk. Persze, mert nem nagyon van konkurenciája úgy könnyű... -
Louis Cyphre #1985 Jelenleg maradtunk 9.-ek az éremtáblázaton, de ez remélem szombaton változni fog pozitív irányban! :) -
#1984 Vajda miért blama, mert 6. lett egy olimpiai döntőben. Az blama? -
#1983 ezüst -
IXEMGabeo #1982 németeket nem sikerült megverni csalódás is lett volna nekik, ha mindig kikapnak tőlünk...
egyetlen címvédés nem volt -
Louis Cyphre #1981 Azért az szép, hogy Kammerer Zoltán és Kovács Kati már a 2000-es Olimpián(Sydney) érmeket szereztek. És még mindig, így 12 évvel később is szerzik a medálokat! -
IXEMGabeo #1980 ez szép volt, Kozák Danuta a legjobb nem kérdés
Kammererék ezüstje is gyönyörű:)
3 arany 1 ezüst és 1 Vajda blama
de még lesznek számok a Kovács, Janics duó lehet az egyetlen címvédő -
#1979 7. arany !!!!!!! -
#1978 Megvan a 7.!! Ez gyonyoru volt:D -
Louis Cyphre #1977 Öttusában olyan jók vagyunk manapság!? Nem tudom, kérdezem. Mert régen, nagyon jók voltunk benne. -
Mordelan #1976 500 méteren 1 hajóhossz... Zseniális -
#1975 jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!
-
#1974 Megvan :D
Szétalázta a mezőnyt :D -
#1973 Megvan az újabb arany :DD jeee -
#1972 -
#1971 DANUTA ARANY -
#1970 Szujó így akart nézőket csalogatni a tízpróba közvetítéshez, hogy nem mondta, hogy Deák Horváth Péter is közvetíti :) -
#1969 Szép ezüst -
#1968 *egy újabb vagy érmek. -
#1967 Jaja. Talán 2-3 arany ma is összejön, és talán az öttusa/kézi/vízilabda comboból egy újabb. -
#1966 úgylegyen :) -
#1965 #1964 nah igen :D
vége kézi meccsnek 25:22 horvátoknak
akkor elődöntő, Magyaro. vs Svédo. és Franciao. vs Horváto.
és akkor holnap (ma :D) jön 3 ararany és 1 bronz -
#1964 Ha megnyernék, én megadnám nekik, mert jóval kiegyenlítettebb a mezőny, mint bármelyik csapat sportágban, továbbá nem várt siker lenne... csak hát nekem nincs beleszólásom. :) -
#1963 fiatalok jah, életkor 18-33ig
a kapusuk csak 33, van egy 18éves többi szerb 20-29 -
#1962 Fiatalabbak. Nálunk a csapat kb. fele a 70-es években született, náluk egyedül az egyik kapus ilyen. -
#1961 miért?:D nem ugyan annyit érdemelnek?:D :( mekkora kitolás -
#1960 Nem követem a szerb vízilabda csapatot,a nagy riválisokat,akik röhögve nyomták le ma az asztrálokat -3-ból,náluk mennyi veterán van?Milyen a két csapat kor szerint összehasonlítva?A mieinket ismerem,sokan már 10+ éve játszanak.Mindenhol azt olvasni,h öreg már a csapat,fiatalítani kellene.A többiek hogy állnak életkorban? -
#1959 Lefújhatnák a kézi meccset, 8 perc után 3:2 Tunéziának :D -
cargame #1958 Kucsera nem jutott ki az olimpiara? -
cargame #1957 Janics Natasaek mikor lesznek?
-
#1956 Azt azért remélem te sem gondolod komolyan, hogy csapatsportoknál a csapat tagjai ugyanannyit kapnak, mint egy egyéni olimpiai bajnok. :)