• Stefling
    #1363
    Szerintem újra kell lökni, de próbáld meg végülis.

    Én meg időközben, újabb eredményeket értem el. Elkészült az első szultáni mecsetem, amiről mindjárt mutatok képet is, de előbb megmutatom, hogy elértem, a Világpolgári városi címet, az alap szigeten is, tehát megvan a 7500 nemes is, valamint látható, hogy a lakosság is 35.520-ra ugrott, de most a 40.000 a célom. :)

    Lassab építem a 3. császári székjesegyházat és a 2. szultáni mecsetet :D van miből :D:D amint látható az aranyam is csak nőő és +3500-ban vagyok. :)
    Íme a Szultáni Mecset:


    Sok helyen már az aszfaltozást be is fejeztem, tereket alakítok még ki, fákat ültetek, szökőkutakat, tehát díszítgetem is a városokat :D
    Kíváncsi voltam egyébként, hogy ha a Császári Székesegyház elkészültekor adott egy új munkaadót, azaz a Császárt, ad-e a Szultáni Mecset elkészültekor is, egy nagyobb "fejest" és adott, mmagát a Szultánt, mert aki nyugaton van, a basa az csak Nagyvezér.
    Azért is jó, ha melót adnak ezek a nagyfejesek, emrt iszonyat sok tiszteletet és aranyat szoktak adni, a meló elvégzéséért. Van hogy 3 nagy hadihajót adnak. Lassan már ütöm a hajólimit határt :D 23 hajóból álló flottám van, felszerelve ágyúkkal és vitorlákkal. 1000 tiszteletért vettem egy koronát, ami további patríciusoknak ad nemessé válási engedélyt :D
    Mostmár még gondolkodok, egy Történelmi raktár építésén, ami +300 tonna áru elraktározhatóságát jelenti egy szigeten, de lehet felesleges..
    Na ennyi "egyelőre" :D majd írok még ha valami nagyobbat alkottam megint :)